Ilyen feltételekkel elvállalnád az adott munkalehetőséget?
Ajánlottak egy munkalehetőséget, de konkrét fizetésről nem volt szó.
A lényeg az hogy heti 10 órát kellene dolgoznom, ami hétvége és hétköznap délután néhány óra. Ehhez olyan főállást kellene találnom amivel mindezt össze tudom egyeztetni plusz az utazást a munka helyszínére. Igy délutáni munkavégzéssel és a hétvégével együtt heti 6 napot kellene dolgoznom két állásban. A heti 10 órás munkalehetőség felsőfokú egyetemi végzettséget és C2 nyelvtudást igényel egy kevésbé beszélt nyelvből, de mellette szuksegem van főállásra mert ebből nem élek meg. Erre kapnék “nagyon jó esetben” havi nettó 80.000 forintot de a 100.000 lenne a maximum. Mellette kellene olyan állást találnom a szakmámban (vagy azon kivűl) ami mellett megtudom oldani a másodállást. Ilyen feltételekkel ti elvállalnátok és feladnátok az életeteket, mivel ehhez költöznöm is kellene és lakást is bérelnem Budapesten.
Igen és egyetemi végzettséghez kötött plusz felsőfokú nyelvtudás.
Nem tudom milyen választ kellett volna erre adnom mert végtelenségig megalázónak is tartom. Egy nemzetiségi óvodáról van szó, egy nemzetiségi önkormányzatról és annak a vezetőségéről akik igen jól élnek ebből de az adott nyelvet konyha szinten beszélik. Nekem pedig ilyen ajánlatot tesznek aki az adott országban tanult rs a nyelvet felsőfokon beszélem. Teljes mértékben megalázónak tartom olyanról aki az általa képviselt nyelven meg 3 nyelvtanilag rendben levő mondatot se tud összeszedni és elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!