Az Aldiban van felvétel de nem tudom hogy jelentkezzek az állásra 0 tapasztalattal valaki tud segíteni?A többi lent
Figyelt kérdés
Ezt írta az álláshoz az Aldi Feladatok, amik rám várnak
árupakolás
kasszázás
helyben sütött pékáruk megsütése
takarítás
Amit magammal hozok
pontosság
megbízhatóság
hosszú távra tervezek
jó munkakörnyezetre vágyom
Előny, amivel rendelkezem
kereskedelmi végzettség
élelmiszer kereskedelemben szerzett gyakorlat
De nem tudom hogy úgy felvennének hogy még soha nem dolgoztam boltban szóval semmi tapasztalatom nincs és nincs eladó végzetségem de a kasszázáshoz azt mondták sokan nem kell én nem tudom és kereskedelmi végzetségem sincs.
2022. szept. 13. 09:58
1/2 anonim válasza:
A kasszázást megmutatják. Vagyis először te nézed, hogy kell csinálni, aztán cseréltek és ott áll valaki fölötted, hogy megmutassa mit, hogy, mikor. A kereskedelmi végzettség nem feltétel.
2/2 anonim válasza:
Nem nézik a tapasztalatot, szerintem ha fiatal vagy és könnyen ugráltatható, irányítható, csinos, akkor simán felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!