Targoncás munka milyen? Megéri elkezdeni?
Figyelt kérdés
Mennyi a fizetés? Túlórázni is kell? Érdekesnek találom ezt a munkát,de nem tudom mennyire éri meg ezt csinálni? Sokat lehet vele keresni? Mennyire stresszes?2022. szept. 7. 14:30
2/9 anonim válasza:
Megéri, főleg az osztrákoknál. Havi 1milla legalább.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltatok minden kérdésemre
2022. szept. 7. 16:07
5/9 anonim válasza:
igen, rendszeresek a túlórák kb mindenhol.
6/9 anonim válasza:
Mire válaszoljunk te agysebész?
Szerinted egyenfizetés van? Az ország összes targoncása ugyanannyit kap vagy mi? Annyi a fizetés amennyit fizet az adott cég ahova jelentkezel. Túlórázni? Vagy kell vagy nem, attól függ hol dolgozol. Sokat lehet e vele keresni? Annyit lehet vele keresni amennyi benne lesz a munkaszerződésedben.
Megéri csinálni? Nekem nem. Neked meg?
7/9 anonim válasza:
"Remek" munka.
Egyrészt a legtöbb helyen már nemcsak targoncázni kell, hanem kézzel pakolni, kommissiózni, másrészt hajszolnak, siettetnek, de ha törsz, borítasz akkor fizetsz, ha sérülést okozol mehetsz a börtönbe.
Ehhez képest a fizetés kevés, mivel kevesen vagyunk ilyen feltételek mellett rendszeres a túlórázás
9/9 anonim válasza:
Én LLOP-on dolgozok, az annak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!