Diplomával, 4-5 év tapasztalattal ki mennyit keres?
Figyelt kérdés
Szektort, pozit is írjatok
MSc Villamosmérnök, beágy SW fejlesztés + csoportvezetés (6-8 fő) 1M bruttó
2022. szept. 6. 20:03
21/32 anonim válasza:
Mérnökkinfó infó MSc, 6 év tapasztalat bruttó 1.1 misi.
22/32 NTBS válasza:
Azért én itt a milliós fizetéseknél egy bérlapot szívesen megnéznék. Sokszor kértem már, de még sosem küldött senki. Ennek is oka van.
23/32 anonim válasza:
Épületgépész / lakatos csoportvezető építőcégnél Bruttó 830 ezer.
Nincs diplomám, de beszélek románul, és ukránul is!
24/32 anonim válasza:
25/32 anonim válasza:
#24! Wow! azért ez órabérre lebontva is elég szép. És ne sértődj meg, de finoman szólva sem kell megszakadni... Én álláskeresésben vagyok és ezek szerint nem vagyok tisztában a bérviszonyokkal. :-/
26/32 anonim válasza:
A mostani helyzetben különösen érvényesül a kormányközeliség esete, van ahol kevésbé fáj brüsszel hülyesége...
27/32 anonim válasza:
Műszaki menedzser Bsc, 6 év tapasztalattal autóiparban, Minőségügyi csoportvezető, minden juttatással együtt ~br 950 ezer.
28/32 anonim válasza:
Hát ahogy olvasom a mernökök közül már csak az infós és vilamosmérnökök keresnek, talán még a gepeszek. Tobbi mérnök szak meg se éri.
29/32 anonim válasza:
#28: Ugye tudod, hogy nem a végzettséged után kapod a fizetést :D
Jó végzettséggel is lehet szarul keresni, és fordítva is.
30/32 anonim válasza:
Vállalkozóként kereshetirtek a legtöbbet, mert a legtöbb emberneki büdös a meló, meg irányítani se tud!
Na azok járnak fizetésért a munkahelyre, mások meg számláznak a megrendelőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!