Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Színésznő? Vörös szőnyeg? Van...

Színésznő? Vörös szőnyeg? Van esélyem?

Figyelt kérdés
Kb.1 éve eszméletlenül vágyom a színészi munkára. Már mindent majdhogynem elterveztem a jövőmre nézve,de most jön a baj. Amennyire tetszene ez a munka abszolút semmi tapasztalatom nincs benne, de szó szerint semmi.1 dráma órán sem voltam, illetve e témában lévő szakkörökön sem. Jelenleg a 9.osztályt járom, imádom a magyar tantárgyakat,úgyhogy úgy érzem ez talán egy kis előny. Szeretnék híres színésznő lenni és bejárni a vörös szőnyeg világát. A,, semmi sem lehetetlen" mondóka úgy érzem az én esetemben az abszolút lehetetlen, ami kicsit el is bizonytalanít. Szeretném kérni a tapasztaltabb emberek tanácsát, érdemes elkezdenem? Lehet még esélyem?

2022. szept. 5. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"abszolút semmi tapasztalatom nincs benne, de szó szerint semmi." És nem is teszel ez ellen.

Látszik hogy már mindent elterveztél.

2022. szept. 5. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki tervez az megvalósít.

Amit leírtál azt álmodozásnak hívják.

0 tapasztalat. 0 felnőtt világra való rálátás. Míg itt gyakorizol, helyette gyakorolhatnál.

A szöveg tanulása mennyire megy?

Ha 10 oldal párbeszédet nem tudsz begyakorolni s bármikor bármely részbe belekérdezve nem tudod folytatni, akkor esélytelen.

+ismeretség, ezen alapul javarészt manapság.

Angol tudásod?

Tehetséged? Milyen motoros képességeid adottak ehhez az ágazathoz?

Stb...

Legyenek álmaid, de a realitás talaján. Lehetsz még bárki, de nem úgy működnek a dolgok, ahogyan gyermeteg tizenéves fejjel elképzeled mindezt.

2022. szept. 6. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtős
2022. szept. 6. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Megértem hogy álmodozol, a te korodban én is ezt csináltam. Színész nem lettem, de helyette beregisztráltam egy csomó casting ügynökséghez, és így voltam már néhány Budapesten forgatott amerikai filmben statiszta. Volt amiben látszódtam is, illetve híresebb sztárokat is láttam személyesen. Magyarként, nulla tapasztalattal szerintem ez az egyetlen módja, hogy egy picit beleláss a színészek világába.
2022. szept. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!