Nettó 230 ezer mennyire számít jó fizetésnek pályakezdőként?
Figyelt kérdés
Érettségis irodai munka egy multinál.
De ami nagyon tetszik az az, hogy 100%-os bejárási támogatást adnak, szóval járhatok nagy autóval, úgyis kifizetik az üzemanyagot.
2022. szept. 4. 01:25
11/44 anonim válasza:
Nagy autót nem fogsz ebből a fizuból fenntartani, már a kötelező meg a súlyadó is egy vagyon lesz, nem csak benzin kell az autóhoz.
12/44 anonim válasza:
és szervizelni miből fogod a nagy autót?
13/44 anonim válasza:
Pont arra elég, hogy az autódat fent tudjad tartani, ha egy swiftnél valami "komolyabbat" szeretnél.
14/44 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnököm is autóval járt, pedig a tanároknál rosszabbul senki sem keres.
2022. szept. 4. 15:00
15/44 anonim válasza:
És a párja? Mennyi pénzt tudott félre tenni havonta? Volt mellette más munkája is amiről lehet nem is tudsz? Hagyjuk a külsőségeket…
16/44 anonim válasza:
A négyszerese jön be nekem ennek a pénznek havonta, de én nem veszek nagy autót. A mostani válságban, üzemanyag helyzetben egyenesen elmebeteg dolog.
17/44 A kérdező kommentje:
Mi értelme a sok pénznek, ha nem költheted autóra. Én nagyon szeretem az autókat.
"üzemanyag helyzetben egyenesen elmebeteg dolog."
Igen, de írtam, hogy 100%-ban térítik a bejárást, én meg csak munkába járáshoz használnám.
2022. szept. 5. 12:44
18/44 anonim válasza:
“Mi értelme a sok pénznek, ha nem költheted autóra.”
Ahhoz kéne sok pénz is
19/44 anonim válasza:
18: hát nem tom, én pl gyerekre meg lakásraköltöm a sok pénzem és egy alap kocsit hajtok, ami 7litert eszik max. Kinek mi a prioritás.
20/44 A kérdező kommentje:
Mamahotelban lakok, gyerekem nincs. Nem költök semmire.
2022. szept. 6. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!