2 milliót keresek havonta. Szerinted ez jó vagy nem?
10
Ha ennyit keresnék? Mert ez neked olyan sok? Ha régen kerestem volna ennyit akkor igen, sok lett volna, de most nem sok...
Nagyobb családi körben nálunk ketten is vannak akik nettó 2 millió felett keresnek.
Foglalkozásuk:
-Orvos, magánpraxis.
-Vállalkozó
Furcsa mód ha rájuk nézel nem látszik rajtuk a pénz. Az autójuk max 15 millióba kerül és a házuk/lakásuk sem kifejezetten nagy szám. Konkrétan bele olvasnak a környezetükbe.
Például ebből a fizetésből még nem engedheted meg magadnak, hogy vegyél egy új Teslát, pedig mennyit lehet látni az utakon. Mostanában napi 2-3at minimum látok Budapesten, de ez csak egy példa naponta legalább +30db +30 milliós autót látok az utakon.
Másik példa:
Ők kb 50-80 millió közötti házban, lakásban laknak. Igaz a vállalkozónak van 2 üzlete is, ami saját és egy nagy raktára, de nem durva a lakása, viszont a körbe nézel csak Budapesten, szerintem több ezer +150 milliós lakás van.
Most gyorsan ingatlan.com-ra is beírtam a minimum 150milliót és ott is 2500 eladó lakást adott ki és nem vettem bele az házakat, üzlethelyiségeket, raktárakat stb...
Elképesztő vagyoknok vannak és jó keresetek az országban, így a nettó 2 millió annyira nem nagy cucc, sőt igazából csak egy biztos középosztály szintű életet tud adni.
Szóval a fejemben nem vált ki semmit. Jelen esetben csak a kérdezőn cringelek, mert rajta látszik, hogy nem keres ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!