Szerintetek mennyire igaz az a mondás, amit sok gazdag ember mond, "Aki pénz nélkül nem tud pénzt csinálni, az pénzel sem fog tudni."?!
Erről mindig azt gondoltam hogy nem igaz,de mostanába próbálkozok pénzből pénzt csinálni több területen is, de mindig kudarc a vége..
Lehet mégis van benne valami. Ti mit gondoltok erről?!
Minden pénzt el lehet verni és ugyanúgy bármilyen fizetésből lehetséges felretenni, ha másképp nem, először magadba fekteted a pénzt, hogy egy jó képzés elvégzése után versenyképes fizetésed legyen.
Hiába van pénzed, ha nem fekteted be, nem képzed magad hogyan érdemes befektetni, akkor sose leszel gazdag. Infláció minden pénzt felél.
Hogyan vágtak bele a befektetésbe? Mi alapján választasz portfóliót?
Minden gazdag azt mondja, hogy 0 ról kezdett. Azért nézz szét itthon is, aki miliárdos azért vannak ismerősei. Cégeknél is apuka gyermeke rokon stb. Több gazdagnak van fogva a keze és csak tovább viszi valaki helyét. Nem mondom, hogy nincs olyan aki 0 ról kezdte. De nyilván senki nem fogja azt mondani, hogy támogatva voltam.
Sokszor van, hogy gazdag szülők gyereke is évekig egy vállalkozást veszteségesen vezeti, de vannak szülők akik támogatják még be nem indul a dolog. Szóval nem tudom. Az én véleményem ez.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!