Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova menjek? Kettő opció...

Hova menjek? Kettő opció van, Interspar - hús pult vagy privát hentes?

Figyelt kérdés

A pénz kb ugyanannyi, kb 3% különbség van a kettő között. Viszont az Intersparban van dolgozói kedvezmény .

25 vagyok, a hústól nem irtózom, inkább szeretek vele dolgozni. Első ilyen munkahelyem lesz, ezelőtt gasztronómiában dolgoztam és gyárban . A hentes és az Interspar is be tanítana.

2022. aug. 31. 01:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Intersparba mennék mert ott biztos bejelentenek.
2022. aug. 31. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Interspar talán biztosabb. Privát hentes gondol egyet és azt mondja, hogy bocsi, nincs rád pénz ki vagy rúgva. Ha az Interspar is a viszonylag közel van, nem kell sokat utaznod én inkább odamennék.

Interspar ellen talán az hozható fel, hogy hétvégén is dolgoznod kell - bár gondolom ezt honorálják plusz pénzzel - , míg a privát hentesnél nem feltétlen (nyitvatartástól függ).

2022. aug. 31. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Ausztriában dolgoznék és vasárnap fix zarva van minden bolt . ( privat hentes is )

Szombaton pedig a hentes 08.00-12.00 van nyitva a spar pedig 06.00-18.00ig.

Minden második szombatot itt is ott is dolgozni kellene .

2022. aug. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!