Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok a gyárak, ahol...

Melyek azok a gyárak, ahol nem számít, ha ki vagyok sminkelve, vagy körmöm festve?

Figyelt kérdés
Eddig csak gyárakban volt lehetőségem dolgozni, szakmával nem rendelkezem, csak érettségivel. Viszont nekem is lenne igényem rá, fiatal nőként, hogy kicsit sminkeljek, műszempilla, hajfestés, stb. A két helyen ahol dolgoztam, kikötés volt, hogy smink és műköröm nem lehet, valamint hajháló kell... Van olyan gyár, vagy egyéb munkahely ahol elég az érettségi és nem korlátozzák ennyire, hogy hogyan nézzek ki? Szeretek jól kinézni, ha napi 8-10 órát csúnyaként kell végigdolgozzam, az nekem eléggé rányomja a bélyegét a hangulatomra. Ráadásul az állandó hajhálózás, hajgumizás a hajamat is tönkrevágja. A műkörömről le tudok mondani, de a szempillát, szemöldököt, egy kis korrektort szeretném magamon hagyni.
2022. aug. 29. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Jabil
2022. aug. 29. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Ha pl hegesztő vagy, akkor senki sem látja, hogy ki vagy smineklve, mert hegesztő maszk van rajtad. Kezedet sem látják, mert kesztyűben vagy. Szóval hajrá én szurkolok neked.

Mondjuk a 8 vagy 12 órás műszak végére biztos hogy leolvad rólad a smink a maszk alatt, főleg ha dolgozni is kell rendesen.

2022. aug. 29. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik, ami nem food, food contact, medical, pharma vagy tisztateres gyártást csinál

Mondjuk, a hosszú körmökből sok helyen letört körmök lesznek, mert nem biztonságos

2022. aug. 29. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Van persze
2022. aug. 30. 04:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!