Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem van szerintetek?

Mennyi esélyem van szerintetek?

Figyelt kérdés
Már viszonylag rövididőn belül sok munkahelyem volt,és most szintén állást keresek, szóval az önéletrajzom 26 éves fejjel hosszúnak mondható..Ha valaki behívna interjúra, akkor csak a szimpátia a döntő, nem?(úgy értem, hogy az önéletrajzom akkor már annyira nem érdekli..,inkább a személyiségem, ugye?)megkülönböztetett vagy szerintetek az álláskeresésnél?csökkennek aze esélyeim, mert még egy helyen sem voltam 1 évet, csak mindig kevesebbet?
2010. szept. 24. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

függ attól is, hogy milyen a végzettséged.

de tény, hogy nem tűnsz túl megbízhatónak, ha gyakran váltogattad az állasaidat. ez sztem maximum akkor elfogadhatóbb, ha megszűntek az adott cégek, ahol dolgoztál.

2010. szept. 24. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
A sok rövid munkahely nem a legszerencsésebb, de ha azt mondod, hogy projektmunkákról volt szó - ha hihető -, akkor nem gond.
2010. szept. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!