Orvosok, ügyvédek szerintetek általában milyen helyekre mehetnek nyaralni?

Ugyan se orvos, se ügyvéd nem vagyok, de ketten a férjemmel 3M felett keresünk. Olaszországban nyaraltunk, egy-egy hosszú hétvégére gyakran (kb havonta) utazunk belföldön, de 40/éj felett még soha nem foglaltam szállást (2 felnőtt, 2 gyerek). Nincs az az isten, hogy pl bárhová all inclusive menjünk, mert nincs értelme. 3 csillag feletti szállodának szintén semmi hozzáaadott értéke nincs szerintem. Azért nem fizetek tripla árat, hogy jól mutasson az instán a szálloda.
Szóval kb igaz a kiszámolós cikk, de van benne jócskán ferdítés. Pl abból indul ki, hogy egy fizetésből él egy pár, és a másikat félreteszi. Ez eddig oké, de azt feltételezi, hogy akkor két ember meg tud élni 300 ezerből. Dolgoztam már 2012ben, emlékszem, mennyiből lehetett kijönni, és ez a pénz nagyon a minimumra lett volna elég. Na meg akkor a fán termett a lakás, amiben laknak? Ez a bajom a kiszámolóval, hogy nagyon szemellenzős, van egy kalapácsa és neki minden szög.

Én ügyvédként a városnézéseket és színházazást szeretem, ezért a kedvenc városom London.
És nem, nem luxusszállodában szoktam megszállni, hanem egy "sima" pici szoba, hozzá apró, de privát fürdőszoba kombós, központi helyen lévő hotelben, ahonnan jó a tömegközlekedés.
Más országok más városaiban is szintén ezeket a helyeket keresem, de amikor fiatalabb voltam, még hostelben is aludtam sokat.
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy kinek mi a foglalkozása, de még talán ahhoz sem, hogy mennyit keres. Inkább az érdeklődési kör határozza meg, ki hova megy.
Engem pl. sosem vonzott az, hogy napokig feküdjek a tengerparton. Unatkoznék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!