Melyik ismerősödnek a legmagasabb a fizetése? És mennyit keres? (Ma meg akartak venni, azaz próbahétre elhívni, és a felajánló kérdezte, hogy mégis mennyiről indítsunk.)
Egy régi ismerősömmel futottam össze, feltételezem nem teljesen véletlenül... szó szót követett, alkalmazottat keres, elhívott próbahétre, és közölte, hogy annyit ad, amennyit a legjobban kereső ismerősöm keres.
Azt mondtam egy IT-s ismerősöm havi nettó 800-at, erre közölte, hogy rendben, ad 200-at a hétre, ami nem rossz... csak így belegondoltam, hogy talán többet kellett volna mondanom :)
Egy közvetlen ismerősöm IT fejlesző (webes frontend) külföldi cégnek. Kizárólag itthon van, még az interjú is Zoom-on volt. Bruttót 2 milliót kap havonta számlásan (kb 1,6 marad meg neki). Bár most már lehet több, mert EUR alapú a fizetése. És agyon sem hajtják.
De egy ismerősöm ismerőse, szintés IT-s Dubajban, de abban pici "vezetés" is van. Nem tudom kintről, vagy itthonról (ez ugye a költség miatt nem mindegy) végzi. De 5 milliót kap havonta. Nem tudom br. vagy nt. Viszont kitapossák a belét. Egy automata figyeli mennyit dolgozik a gép előtt, és percre pontosan szankcionálják ha tétlenkedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!