A zing éttermekben is olyan szar dolgozni mint a meki, burgerking, stb gyorséttermekben?
Nemrég voltam náluk próbanapon.
Az egyik dolgozó elmondta, hogy ha gyenge a forgalom, akkor kiválaszt a felettes egy személyt és haza küldik, mivel kevesebb a munka és felesleges + 1 fő dolgozó.
Természetesen így nemet mondtam a munkára, kedvesen elköszöntem.
Erre amikor vártam kifizessenek, 1800-as órabérben egyeztünk meg, pofátlanul 1000 Ft-os órabért akartak kifizetni.
Vigyázni kell velük, mert borítékban fizetik a próbanapost, aki nem szeretne tovább dolgozni náluk. Ha helyben nem számolod meg a fizetésed, akkor buktad a teljes összeget.
Bár így is bújtam, mert már egyáltalán nem fogom megkapni se postán, se utalással a fizetést.
Meséltem pár ismerősömnek ezt a dolgot és persze írtak is a budapesti Zing burger értékeléséhez, amit gyorsan töröltek a gyorsétterem dolgozói. Nehogy negatív véleményt is olvassanak az emberek.
Örülhetnek a Zing burger dolgozói, pláne Zsanna, hogy átvert egy próbanapost, akit nem fizettek ki az elvégzett munkája ellenére sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!