Ha sikerülne is ilyesmi (illegálisként valami aljamunkát megcsípni) nagyon alacsony életszínvonalon és nagyon kiszolgáltatottan élnél. Ja és haza se tudnál jönni, mert kiltiltanak.
2022. aug. 21. 23:35
13/18 anonim válasza:
"Itthon se kell papír hogy dolgozzál.Sokszor megkérdezik akarsz jönni másnap akkor jöhetsz dolgozni.Kinn sincs ez másként."
Itt, sokszor megkérdezik, hogy akarsz jönni, aztán te válaszolsz, egyből leveszik, hogy illegális vagy, de még csak nem is mexikói, szóval se spanyolul, se angolul nem beszélsz, és nem vesznek fel még csicska munkára sem, mert nem értenéd, hogy mi a munka.
Mindenkinek, aki olvassa ezt a kérdést: a kérdező a szóköz nélküli troll.
2022. aug. 22. 02:03
14/18 anonim válasza:
Hát tesó, amerikának valóban szüksége van az olcsó munkaerőre, de ezt egy pár éve nem az illegálisokból oldják meg. Jó pár éve. Tudom, kint élek és alja munkával kezdtem. Mosogattam. Tele voltunk mexikói és kelet/közép európai vendégmunkással, akik alig kaptak pénzt mert a munkaadó levonta a szállást, de az a trágya halmaz nem ért havi 800 dollárt, főleg nem a minimálbérből. Szóval ennek is megvan a trükközése. Sehol nem találkoztam illegálissal, pedig megfordultam egy pár helyen. Ahol most dolgozok, egy jobb helyen, itt sincsenek illegálisok, szóval nem tudom miről beszélsz. Lehet, hogy otthon ez van, de nem otthon vagy, ez itt nagyon máshogy van. Arról nem is beszélve, hogyha erre rájönnének az amerikai hatóságok úgy kipenderítenek, hogy a lábad nem éri a földet, arról nem is beszélve, hogy még a nyakadba varhatnak egy pert is csak mert miért ne.
2022. aug. 22. 03:43
15/18 anonim válasza:
Na, megint a tipikus wannabe kivándorló, aki Amerikában két várost ismer... :))))))
2022. aug. 22. 08:57
16/18 anonim válasza:
Ha illegálisként akarsz, akkor inkább Miami. Ott gondolom, hozzá vannak már szokva a sok latin-amerikai illegálishoz. :D
Egyébként én New Yorkban voltam (nem dolgozni) és szerintem az egyik legjobb hely a világhon, benne van a top 3-ban. Én oda mennék :)
2022. aug. 22. 09:46
17/18 anonim válasza:
Haza tud jönni, ismerek olyat aki két évig volt kint ESTA-val. Persze örökre kitiltották.
Nyilván már eldöntötted hogy mész, de hagy írjam le, hogy én miért nem javaslom személy szerint: egyébként, ha kint maradsz az ESTA kifutása után, minél hosszabb ideig vagy, annál valószínűbb hogy valami egészségügyi ellátásra lesz szükséged. Bármilyenre !
Ha a kifutás után maradsz - tehát illegálisan - akkor már az utasbiztosításod sem téríti. Amellett hogy brutális összeggel terhelnek meg , mert semmilyen lokális biztosításod nincs, még nagy esélyed van a kitoloncolásra is.
2022. aug. 22. 23:29
18/18 anonim válasza:
Ha sok pénzt akarsz keresni akkor Norvégiába kell menni, ott kell a munkaerő, és b@szott sokat fizetnek a legcsicskább melóért is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!