Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon szeretnék gipszkartonsz...

Nagyon szeretnék gipszkartonszerelő lenni, de úgy tudom az építőiparban mindig reggel korán kezdik a munkát. Vajon lenne esélyem úgy dolgozni, hogy pl. csak délelőtt 11 órától érnék mindig a helyszínre (és dolgoznék annyival tovább is persze) ?

Figyelt kérdés

2022. aug. 21. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Esélytelen, mert mindenki a 7 körüli kezdésre van beállva. Jól is nézne ki, ha a csapat egyik fele 7-kor a területen van a másik ember meg csak 11-re ér oda.
2022. aug. 21. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Kizárt.
2022. aug. 21. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Amíg nem magadnak csinálod a munkát, esélytelen. Ha egyedül dolgozol megrendelésre, akkor is lesz olyan, amikor ettől el kell térned.
2022. aug. 21. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha cégnél, vagy vállalkozónál dolgozol akkor esélytelen. Ha egyéni vállalkozó vagy akkor simán lehetséges bár előfordulhat, hogy a tulaj megkér, hogy menj már oda előbb mert valamit át szeretne veled beszélni, segíts neki lepakolni az anyagokat stb.
2022. aug. 21. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg sem az ügyfél sem a főnököd nem tolerálná azt hogy 11 kor beesel és késő este is még ott lábatlankodsz.

Korán kelés szokás kérdése, ha mindig ugyanakkor kelsz fel akkor meg fogod szokni a dolgot.

2022. aug. 21. 23:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most hol dolgozol? Burkoló vagy?
2022. aug. 22. 01:32
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Amugy ez a tipik reggeli 7órai kezdés már annyira egy idejét múlt f@szság, hogy nem igaz. Ma már egy modern vállalkozásban 8-tól 16-ig vagy 17-ig tart a munkaidő. Semmivel sem termelnek többet a szakik ha egy órával hamarabb mennek, mert akkor melóhelyen még kis kaja, kis cigi, kis pofázás és bumm egyből eltelt fél óra. Viszont ha 8kor van kezdés, nincs bőr a képén még neki állni zabálni... Én csak tudom miről beszélek, 12 éve vagyok kartonos, 5 éve vállalkozóként nyomom. Már rég elemgedtem ezt a 10órázásos f@szságot. Semmi értelme...
2022. aug. 24. 21:25
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Korai kezdés általában fény és hőmérsékleti megfontolások miatt használják még mindig.

Sötétbe viszonylag szar dolgozni, de ha valaki 7 re megy dolgozni akkor mire a munkát elkezdi addigra már rendesen feljön a nap még télen is. Persze van lámpa is, de az közel sem ugyanaz és mondjuk egy tetőn nehéz azzal dolgozni. De akár gipszkartonozásnál is gondot jelenthet.

2022. aug. 25. 00:20
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Igen, és szerinted télen amikor 5 fok van 7-kor, 8-kor meg már 6 fok vagy például amikor tetőteret borítunk és egésznap sötét van mert pl. 2 ablak van 80 négyzetméterre összesen (mert volt már ilyen!) akkor számít az egy óra különbség? Abszolút nem!

Másfelől, jobb ha nem úgy megy dolgozni az ember hogy hullafáradtan aztán egy órát csak lébecol és a tökét vakargatja..

Én direkt meg is mondtam a srácoknak, h 3/4 8-ra jöjjenek, gyorsan lepakolunk és 8-kor van kezdés

2022. aug. 25. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Ilyen fizikai munkát ha tényleg haladósan, intenzíven végez az ember 08:00-16:00,16:30-ig bőven elég szerintem, persze egyszer meg kell állni ebédelni kb fél órára. És ami nagyon fontos változó a munka terület /hacsak nem egy hosszabb project/, szóval az utazás, honnan-hova?
2022. aug. 26. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!