Nagyon szeretnék gipszkartonszerelő lenni, de úgy tudom az építőiparban mindig reggel korán kezdik a munkát. Vajon lenne esélyem úgy dolgozni, hogy pl. csak délelőtt 11 órától érnék mindig a helyszínre (és dolgoznék annyival tovább is persze) ?
Valószínűleg sem az ügyfél sem a főnököd nem tolerálná azt hogy 11 kor beesel és késő este is még ott lábatlankodsz.
Korán kelés szokás kérdése, ha mindig ugyanakkor kelsz fel akkor meg fogod szokni a dolgot.
Korai kezdés általában fény és hőmérsékleti megfontolások miatt használják még mindig.
Sötétbe viszonylag szar dolgozni, de ha valaki 7 re megy dolgozni akkor mire a munkát elkezdi addigra már rendesen feljön a nap még télen is. Persze van lámpa is, de az közel sem ugyanaz és mondjuk egy tetőn nehéz azzal dolgozni. De akár gipszkartonozásnál is gondot jelenthet.
Igen, és szerinted télen amikor 5 fok van 7-kor, 8-kor meg már 6 fok vagy például amikor tetőteret borítunk és egésznap sötét van mert pl. 2 ablak van 80 négyzetméterre összesen (mert volt már ilyen!) akkor számít az egy óra különbség? Abszolút nem!
Másfelől, jobb ha nem úgy megy dolgozni az ember hogy hullafáradtan aztán egy órát csak lébecol és a tökét vakargatja..
Én direkt meg is mondtam a srácoknak, h 3/4 8-ra jöjjenek, gyorsan lepakolunk és 8-kor van kezdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!