Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire igaz,hogy Németeknél,...

Mennyire igaz,hogy Németeknél, vagy Osztrákoknál egy gáz,viz,villany szerelő simán megkeresi a nettó 2500eurót? ez kamu?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Látom megjött a békemenet is, akik már az M1-en láttak más országot orbanisztánon kívül 💩💩

Villanyszerelő medián bér br 3500 € alap óraszámmal (heti 38-40 óra) az átlag ha megnézzük pl egy bérösszehasonlító oldalon.

[link]

De azt vegyük figyelembe, hogy ezek általában le vannak maradva kissé, mert 2-3 évvel ezelőtti adatokat is beleszámolják, úgyhogy inkább br 3800 € körül van jelenleg. Persze nem mindegy, hogy hol, valami csöves ex-ndk kisvárosban sokkal kevesebb, Münchenben sokkal több is lehet. Plusz béren kívüli juttatások.

2022. aug. 21. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Osztrákoknál számolhatsz a 13. illetve a 14. havi fizetéssel is.
2022. aug. 21. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ennyit kapok gyári melósként a legrosszabb adókategóriában, szóval a villanyszerelők inkább 3000 nettót kaphatnak
2022. aug. 21. 15:08
 14/17 Vackorka válasza:
100%
Lehet attól sokkal többet is kereseni. Igazából cég függő az egész, én 2012 körül kerestem 3000eurót németben + a szállást is fizették, úgy hogy "levoltam húzva", mert amig az én órabérem nettó 13euró volt, addig egy németé 20körül mozgott. Az se mindegy, hogy magyaron keresztül mész ki, vagy egyenesen kimész egy német céghez saját magad. A leglényegesebb, hogy megkell válogatni, hogy kivel mész ki, mert könnyen felültetnek, és fizu nélkül maradhatsz. Alaposan lekell informálni a lehetséges munkaadót.
2022. aug. 21. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én betanított munkásként kerestem közel ennyit nettóban, szóval egy szakmunkás simán megkereshet ennyit. Igaz nekem az éjszakai és hétvégi munkavégzés dobta meg a fizetésemet, ami után a pótlékokat adómentesen kaptam.
2022. aug. 21. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a legnagyobb gond, hogy ez a kategória tele van olyan programozókkal/pénzügyesekkel akik azt hiszik szakmunkásként egy senki vagy :D. Nem tudják elfogadni, hogy többet kereshetsz náluk. Ezért próbálnak lehúzni. Én burkoló melókat nézegettem Ausztriában. Nettó 2500 euró a kezdőbér. Onnan csak felfele megy. Napi 8 órás munkavégzés, bejelentett munkaviszony. Erről ennyit.
2022. aug. 21. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vasmunkás ismerősöm van, egy maszek mellett dolgozik, nettó 3000 euró, igaz nehéz fizikai meló. A felesége takarít, nettó 1600 euro.
2022. aug. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!