Győrbe győr környékén valóba 300.000 nettó a betanított munkás havi alapbér is már?
Kérdező.
Menjél be az Audi-ba dolgozni, és rá jössz hogy igazat írtam.
19
Én elhiszem hogy ezt kapod de az alapbért kérdezte a kérdező. Van egy havi alapbéred avagy órabéred a szerződésed szerint és te irományod alapján az alapbérrel a műszakpótlékkal meg a többi szarral együtt kapod ezt a 380k-t.
Ez egyébként egy teljesen hihető fizetés teszem hozzá az audihoz képest, ha 3 műszakozik még rossznak is mondanám, mert azért a 450 nettó sem ritka fizetés ott
22-es.
Rosszul tudod.
Tudjátok mit, hogy ne legyen veszekedés holnap felteszek egy fényképet a havi fizetésemről.
te ennyire nem érted, vagy nem akarod érteni?
itt az alapbérről van szó, nem hogy pótlékokkal, túlórával, jutalommal, stb mennyit keresel egyszer egy évben.
“Szerintem ennél többet keresnek jóval az egyszeri sori munkások. 400-450 most már az átlagfizu. de ha tudsz tanulni tovább inkább ne maradj meg munkásnak. Nagyon le fognak nézni, nők nem állnak majd veled szóba.”
Hogyne… Nézd meg pl.: a Lear-be mennyit adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!