Megérné neked ennyiért?
Figyelt kérdés
Hogy a havi 4 hétvégéből egy legyen szabad de az is csak szombat reggel 6tól.
A többi hétvégén egy nap reggel 6tól másnap reggel 6ig dolgozol 24ezerért. Aznap mikor végzel akkor csak fel nap marad mert azért 3 4 órát kéne aludni is..
Tehát a 3hetvegi nap 72ezer de ennyi óra is
2022. aug. 14. 11:28
11/24 anonim válasza:
Miért kérdezed meg ennyiszer? Rettentően alacsony ez a bér. De ha ennyire gondolkozol rajta, hát próbáld ki. Maximum felmondasz. (Bár gondolom mivel feketén menne az egész, egyik napról a másikra is otthagyhatod)
12/24 anonim válasza:
1000 forintos órabérért a magam részéről én meg sem mozdulnék, nemhogy 24 órázzak hétvégén.
13/24 anonim válasza:
Nekem nem éri meg, hogy heti 6 napot ott legyek a munkahelyemen.
Ezért hagytam ott az Audit.
3 műszakba dolgoztam, hetente 6 napokat, napi 8-10 órában, de volt rá példa hogy havonta 1 vagy 2 alkalommal még vasárnap is ott kellett lennem.
Kedves főnököm meg is értette a problémámat, de nem az ő döntése volt, mert neki is ott kellett lenni-e-
Ott hagytam.
14/24 anonim válasza:
Ez az eves fizetés dollarban ? annyiert talan
15/24 anonim válasza:
És a hétköznapok hogy néznek ki?
Havi hány óra meló, mennyi a szabadidő??
Mit ad a cég +ba?
16/24 A kérdező kommentje:
Mindegy h ünnepnap vagy hétvége ugyanúgy ezer ft. 24/48
2022. aug. 14. 17:58
17/24 anonim válasza:
16: Tehát 1 nap munka 2 nap szabad, akkor és így havi 10 napot kell dolgoznod és ezért kapnál feketén kb. nettó 240 ezret?! és milyen juttatást adnak pl. munkaruha, cafeteria?
18/24 anonim válasza:
16: na, de az ünnepnapért nem jár dupla pénz??
19/24 anonim válasza:
#9 Na ezért nem fog a világ soha változni. Mert az emberek többségének jó, hogy 160 órát dolgoznak a héten azért, hogy 48 órát pihenhessenek.
20/24 anonim válasza:
#19 milyen 160 órát a héten 😂 még mindig teljesen értelmetlen mondatokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!