Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondják amit az Aldi,...

Miért mondják amit az Aldi, Lidl ad fizetést az olyan kiemelkedő ha gyárban is fizetnek ennyit?

Figyelt kérdés
És amit sokan nem tudnak ezekben az üzletekben is van éjszakai műszak.
2022. aug. 13. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Fizetésnél nem csak a pénzt kell nézni, hanem a körülményeket is.

Én ugyan csak diákmunkásként dolgoztam árufeltöltőként és gyárban is, azért óriási a különbség egy légkondícionált helyen pár kilós dolgokat rakodni, mint egy gyárban nyáron sokszor 30+ fokban, olajgőzben, hangos gépek mellett dolgozni

2022. aug. 13. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem kiemelkedő, látszik is, hogy fluktuálódnak rendesen, illetve egyre több 50+-os eladót látok.
2022. aug. 13. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát első, Aldi nem sokkal különb mint egy gyár és nagyon nem csak könnyű dolgokat kell emelni. A sok csicskáztató bunkó vevőt nem is említve. Igen klíma van, ez az egy különbség a gyárhoz képest
2022. aug. 13. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Aldi nem sokkal különb mint egy gyár és nagyon nem csak könnyű dolgokat kell emelni."

Itt a környékemen van aldi, lidl.

Az előbbinél 2010-től nagyjából egy brigád volt, de az utóbbi pár évben lecserélődtek a fiatalok.

A lidl valamikor tavaly nyitott, a kezdő brigádból alig maradt valaki, majdnem minden nap látok új arcokat.

Valaminek az ára 3 hete nem lett kicserélve, pedig emelkednek az árak folyamatosan, a színvonal is esik, régen az ilyesmi elképzelhetetlen volt egy lidliben.

Szoktam mondani, hogy spárosodik. :D

2022. aug. 13. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Többet keres ma egy lidl, aldi vagy betanított munkás mint egy MÁVos mérnök 220 nettóért. Szerintem ez szánalmas
2022. aug. 13. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó, a MÁVot és egyéb állami cégeket ne keverjük ide, az nem versenypiac, más világ
2022. aug. 13. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Nincs semmi extra az Aldis fizetésekben, kell ennyi, hogy az ember meg tudjon élni. Persze a gimnáziumi tanár, aki mesterdiplomával kap nettó 172 ezret, az kiemelkedőnek látja ezt is.
2022. aug. 13. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

#5 Ha valakinek nagyon speciális a végzettsége, az vagy nagyon jól jár, mert kénytelenek megfizetni a tudását, vagy nagyon rosszul, mert nem nagyon tud a szakmában váltani.

Lehet, hogy nehéz metróvezetőt találni, de metrót Magyarországon csak a BKV-nál vezethetsz.

2022. aug. 13. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
98%

"Többet keres ma egy lidl, aldi vagy betanított munkás mint egy MÁVos mérnök 220 nettóért."

Hagyjuk ezeket az állami, félig állami cégeket. Nem azért nincs emberük, mert kevés munkavállaló van, hanem azért, mert elvárás az van, de cserébe fizetni nagyon nem akarnak.

2022. aug. 13. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
92%

#3 kérdező azért a klíma nem egy utolsó dolog, meg mint mondtam nem mindegy hogy kva hangos CNC gépek mellett dolgozol az olajgőzben vagy bent egy relative csendes, klimatizált helyen.

És persze emelgetsz árufeltöltésnél is és álnod kell órákon keresztül, de ez ilyen. Ha jobb munkát szeretne valaki akkor tanulni kell hozzá

2022. aug. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!