Miért mondják amit az Aldi, Lidl ad fizetést az olyan kiemelkedő ha gyárban is fizetnek ennyit?
Fizetésnél nem csak a pénzt kell nézni, hanem a körülményeket is.
Én ugyan csak diákmunkásként dolgoztam árufeltöltőként és gyárban is, azért óriási a különbség egy légkondícionált helyen pár kilós dolgokat rakodni, mint egy gyárban nyáron sokszor 30+ fokban, olajgőzben, hangos gépek mellett dolgozni
"Aldi nem sokkal különb mint egy gyár és nagyon nem csak könnyű dolgokat kell emelni."
Itt a környékemen van aldi, lidl.
Az előbbinél 2010-től nagyjából egy brigád volt, de az utóbbi pár évben lecserélődtek a fiatalok.
A lidl valamikor tavaly nyitott, a kezdő brigádból alig maradt valaki, majdnem minden nap látok új arcokat.
Valaminek az ára 3 hete nem lett kicserélve, pedig emelkednek az árak folyamatosan, a színvonal is esik, régen az ilyesmi elképzelhetetlen volt egy lidliben.
Szoktam mondani, hogy spárosodik. :D
#5 Ha valakinek nagyon speciális a végzettsége, az vagy nagyon jól jár, mert kénytelenek megfizetni a tudását, vagy nagyon rosszul, mert nem nagyon tud a szakmában váltani.
Lehet, hogy nehéz metróvezetőt találni, de metrót Magyarországon csak a BKV-nál vezethetsz.
"Többet keres ma egy lidl, aldi vagy betanított munkás mint egy MÁVos mérnök 220 nettóért."
Hagyjuk ezeket az állami, félig állami cégeket. Nem azért nincs emberük, mert kevés munkavállaló van, hanem azért, mert elvárás az van, de cserébe fizetni nagyon nem akarnak.
#3 kérdező azért a klíma nem egy utolsó dolog, meg mint mondtam nem mindegy hogy kva hangos CNC gépek mellett dolgozol az olajgőzben vagy bent egy relative csendes, klimatizált helyen.
És persze emelgetsz árufeltöltésnél is és álnod kell órákon keresztül, de ez ilyen. Ha jobb munkát szeretne valaki akkor tanulni kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!