Nyugat-Európában, vagy Magyarországon jobb az élet magyarként?
Ugye Nyugat-Európában magasabbak a bérek, de az árak (albérlet,saját lakás, élelmiszerek, stb.) is magasabbak.
Magyarországon, ha van munkám, meg saját lakásom, akkor jobban meg tudok élni, mint nyugaton?
Alapvetően Nyugat-Európában sokkal magasabb az életszínvonal de az albérlet elég drága lesz,ugyan most sokkal kevesebb a fizetésed de alig kell költened,a fizetésed kb felét félre tudod tenni így ha nincs hiteled.Magyarorszàgi szinthez képest nagyon jól állsz így,ha kimennél Nyugatra ott kb kezdhetnéd a legalján megint,egy màs társadalomba kell beilleszkedned úgy hogy nem ismersz senkit.
Most egy elég korrekt színvonalon tudsz élni,vedd figyelembe ezt
akkor talán tanulni kéne nem?
nyugat európában is problémás a tanulatlan képzetlen emberek foglalkoztatása
nem abból kell kiindulni akik idejönnek turistának, és egyáltalán nem biztos, hogy ők otthon nem mamahotelben laknak
"Ez a korosztály már nem tudott fillérekért lakást venni, hála a """""támogatásoknak""""""
külföldön nincs CSOK, mégis magasak az ingatlanárak
szóval be lehet fejezni az agyatlan hergelést
#7-8 köszönöm, tanultam, diplomás mérnökként dolgozom, átlagfizetés felett keresek, mégis rohadt drága a lakhatás. Mamahotelbe nem tudok menni, szülői támogatást nem kapok, a városomban meg 25 milliótól kezdődik a szétesett panel lakás... Ja tudom, hajléktalan színvonalon kell élni 10 évig és akkor meg tudom venni 😀
Miközben itt az osztrák határ mellett aki átjár vendéglátózni, nettó 1500 euró alatt nem visz haza es ezt 14x egy évben! Ezt itthon 10-15 év tapasztalattal lehet elérni, vagy vezetőként multiban...
Az meg, hogy nyugaton drágák a lakások, őszintén rohadtul nem érdekel, ott albérletben is tudsz létbiztonságban élni, családot alapítani, stb. Itt meg családosként albérletet találni katasztrófa. Nekem nem kéne mindenáron lakás, de itthon anélkül állandó létbizonytalanságban élhetsz, a jövőről meg ne is álmodj.
Ja és lassan itt is nyugati árak lesznek a borsodi c putrik kivételével, ami a következő tanács lenne, hogy hol vegyek házat 🤣
Magyarországon a lakásárak 208 százalékkal nőttek 2015-höz viszonyítva, ami a legmagasabb érték az Európai Unióban az adatot közlő országok között.
nettó 1500 euróból mikor lesz meg az 1 millió eurós osztrák lakás/ház?
tudod, úgy hogy közben nem 10 évig kell csöves módjára élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!