Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg ér orvosnak lenni?

Meg ér orvosnak lenni?

Figyelt kérdés
Magyarországon nincs ingyenes orvosi egyetem. Amiket láttam ott a tandíj 900000-1300000 között volt(fél év). 20 órig vannak a előadások utána meg vár a tanulás. Nincs sok szabad időd. De jó segíteni másokon.
2022. aug. 12. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Háálapénzből milliomosok.
2022. aug. 12. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Jajjaj, ide sok hülyeség bekerült.

1. Talán a jogász képzéssel kapcsolatban merült fel, esetleg egy darabig tényleg nem volt ingyenes. Az orvosin mindig voltak és vannak ingyenes helyek, ebben biztos vagyok. Persze én rohadtul régen végeztem

2. Az orvosok fizetését eléggé homogén megelégedésre rendezték. Nagyon jól keresünk magyarországi viszonyok között.

3. A hálapénz a bérrendezés után megszűnt, elfogadása és felajánlasa is bűncselekmény lett végre valahára.

2022. aug. 12. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

ha nincsenek szüleid akik 40 éves korodig támogatni tudnak, akkor 40 éves korodig nyomorogni fogsz egy szellemi pályán, már ha egyáltalán van lelki erőd beletenni azt a 15 évet ingyen

de ez minden pályára igaz, mérnöki, jogász, közgazdász...

az orvosi egyetemen nincs tandíj, hogyha felvesznek államilag támogatott helyre, de azért a költségek még csak ott kezdődnek

nincs ugyanis ingyen a tankönyv meg a megélhetés

nyugodtan számolj rá évi 1,5 millió forintot

dolgozni nem fogsz tudni mellette

2022. aug. 13. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
kedves 10es.. talan mert nem Budapesten nottem fel es jartam iskolaba es nemis ott tanultam mernokin hanem az rwth-n. udv
2022. aug. 13. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
14# Nem tanultál te sehol se semmit az a nagy helyzet.
2022. aug. 17. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!