Érdemes másodjára is jelentkezni erre az állásra?
Még egy hónapja adtam le a jelentkezést, de semmit nem írtak vissza. Most viszont 4 napja látom, hogy újra hirdetik az állást. Ugyan az, a leírás is, meg minden.
Most nem tudom, hogy azóta nem találtak embert vagy mi van ilyenkor.
Lehetséges az, hogy felvettek valakit, de otthagyta és most újra meghirdették? Ez meg egy lehetőség, hogy újra megpróbálhassam.
Ez csak egy betanított munka
Az ilyen pozíciókra folyamatos a felvétel, fooyamatosan időről időre megjelenik a hirdetésük munkafelvételre, (mivel így fizetett elő a cég a hirdetésközlő portálra).
Tehát semmi jelentősége nincs hogy újra fent látod hirdetni a pozit.
Jelentkezz újra, veszteni nem vesztesz semmit. Nem mindig van kapacitásuk felkeresni a korábbi jelentkezőkből, mert lehet hogy már nekik sem aktuális, így az új jelentkezők közül válogatnak.
Küldd el újra a jelentkezésedet, vesztenivalód nincs, ha azonban erre sem reagálnak, hagyd a fenébe őket, akkor valószínű hogy korábban kiestél.
Érdemes, én már csak direktből is dobok egy jelentkezést többször is, sz@pjon csak a hr-es. :D
Amúgy sz@r melóra nem fognak felvenni, ha jó az önéletrajzod, mert egyből látják, hogy nem hosszútávra gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!