Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes másodjára is jelentkez...

Érdemes másodjára is jelentkezni erre az állásra?

Figyelt kérdés

Még egy hónapja adtam le a jelentkezést, de semmit nem írtak vissza. Most viszont 4 napja látom, hogy újra hirdetik az állást. Ugyan az, a leírás is, meg minden.

Most nem tudom, hogy azóta nem találtak embert vagy mi van ilyenkor.

2022. aug. 11. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy leszarnak. Lépj tovább.
2022. aug. 11. 23:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehetséges az, hogy felvettek valakit, de otthagyta és most újra meghirdették? Ez meg egy lehetőség, hogy újra megpróbálhassam.

Ez csak egy betanított munka

2022. aug. 11. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem lehetséges, teljesen kizárt 🤣
2022. aug. 11. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nezd próba szerencse, én azt mondom. Mit kockáztatsz? Semmit. Küldd el újra.
2022. aug. 12. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Az ilyen pozíciókra folyamatos a felvétel, fooyamatosan időről időre megjelenik a hirdetésük munkafelvételre, (mivel így fizetett elő a cég a hirdetésközlő portálra).

Tehát semmi jelentősége nincs hogy újra fent látod hirdetni a pozit.

Jelentkezz újra, veszteni nem vesztesz semmit. Nem mindig van kapacitásuk felkeresni a korábbi jelentkezőkből, mert lehet hogy már nekik sem aktuális, így az új jelentkezők közül válogatnak.

Küldd el újra a jelentkezésedet, vesztenivalód nincs, ha azonban erre sem reagálnak, hagyd a fenébe őket, akkor valószínű hogy korábban kiestél.

2022. aug. 12. 06:45
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Érdemes, én már csak direktből is dobok egy jelentkezést többször is, sz@pjon csak a hr-es. :D

Amúgy sz@r melóra nem fognak felvenni, ha jó az önéletrajzod, mert egyből látják, hogy nem hosszútávra gondolkodsz.

2022. aug. 12. 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem találtak embert, senki sem felelt meg nekik jelentkezők közül, ezért újra hirdetnek. De be lehet adni újra, nincs vesztenivalód
2022. aug. 12. 07:22
 8/9 NTBS ***** válasza:
100%
Ad be újra, csak nyerhetsz.
2022. aug. 12. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ha még fel sem hívtak, akkor esélytelen. Ha az utolsó körbne estél volna ki, akkor igen. Mondjuk akkor eleve ők hívtak volna, mielőtt újra meghirdetik
2022. aug. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!