Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 órás műszak hogy működik?

12 órás műszak hogy működik?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta, hogy elvégzek egy targoncavezető tanfolyamot, sok embertől hallottam, hogy azokat nagyon keresik és a fizetés se rossz. Viszont hallottam, hogy az akik targoncavezetőként dolgoznak, azok 12 órában csinálják, ami nem gond hiszen ezért jár plusz pihenő nap. A gond azzal van, hogy azt is hallottam, hogy ha pl valaki 6-18-ig csinálja, a pihenőnapok után 18-6-ig, ami nekem eléggé necces mivel nagyon nehezen alszok el és kell legalább egy hét mire átállok. Ez minden helyen így van vagy ez is munkahelyenként változik? Illetve hány napot dolgozik az ember és mennyi pihenő nap van?
2022. aug. 11. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Munkahelyenként változó ez is.
2022. aug. 11. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk így van a folyamatos 12 óra például:

1. hét H K 6-18-ig munka SZ CS pihenő P SZ V 18-6-ig munka

2. hét H K pihenő SZ CS 6-18-ig munka P SZ V pihenő

3. hét H K 18-6ig munka SZ CS pihenő P SZ V 6-18-ig munka

4. hét H K pihenő SZ CS 18-6-ig munka P SZ V pihenő

aztán kezdődik előről, egyik hét 5 nap, másik hét 2, és felváltva mész reggel vagy este 6-ra tömbökben.

2022. aug. 11. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Ez már egyre ritkább , asszem folyamatos munkavégzésnek hívják. Elkerülném jó neszire, mert ez a pár naponta való átállas sztem tönkre teheti az embert.
2022. aug. 15. 05:42
 4/6 anonim ***** válasza:
nagyon megszorult helyzetben kell, hogy legyél, hogy 12 órázáson gondolkozol.
2022. aug. 15. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát most elég nehéz a helyzet mindenhol, ha nincs jobb, vállalnom kell ezt is
2022. aug. 15. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy barátom, bár nem ilyen területen, de 12 órázik.

Ő 2 napot megy 1 délelőtt 1 délután. Majd 2 nap pihi.

Jelentkeztem egy helyre ott is 12 órázás lett volna beosztás szerint. Ott havi 15-16 napot kellett volna dolgozni.

2022. aug. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!