Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tisztelt gyakori kérdések...

Janosvertes32 kérdése:

Tisztelt gyakori kérdések felhasználók! Érdekelne engem, hogy ezeket a statiszta munkákat alkalmi munkaként kinek ajánlják önök!?

Figyelt kérdés

van mindenféle idegrendszeri fejlődési zavarom szociális fóbia meg minden.

pszichésen is nagyon sérült beteg vagyok.

de a segély ez a szociális támogatás amit kapok nagyon kevés.

egy hús-vér emberi közösségben meg hosszútávon kisgyermek korom óta nem tudtam békésen nyugodtan meglenni,hogy ne bántsanak és ne támadjanak engem mások és stbk.

#betegség #munka #statiszta #idegi-lelki/pszichés
2022. aug. 10. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
96%
Szociális fóbiásként filmforgatásra járni elég furán hangzik. Az ilyen munkánál nagyon jól kell bírni a monotonitást és türelemmel kell lenni, mert lehet órákon át tartanak a felvételek, többször felveszik ugyanazokat a jeleneteket, és emiatt sokszor kell ugyanazt csinálni, vagy csak vársz arra hogy a te jelenetedre kerüljön végre sor, - legyen ez mondjuk napi 10 órában 10 ezer forintért. Rengeteg ember között, esetenként megfeszített munkatempóban és szélsőséges időjárási körülmények között (akár ilyen nyári melegben, akár fagyban, esőben várakozva vagy forgatva) parancsra csinálod amit mondanak és még fel is veszik ezt kamerákkal, és eközben viselkedj lehetőleg természetesen mintha semmi sem lenne ott. Nekem ez már így leírva is elég stresszelő dolognak tűnik.
2022. aug. 11. 07:34
 2/2 anonim válasza:
inkább áruld magad onlyFans on ott azért fizetnek emberek mert képet küldesz nekik a lábadról.
2022. aug. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!