Hány óra fele fogják kb utalni a fizetésem?
Figyelt kérdés
Diákmunkán voltam nyáron,ma fogom kapni a fizetésemet. (már alig várom xd)
Kb hány óra fele kapom majd meg? Akik voltak diákmunkán ti hány órakor kaptátok meg?
2022. aug. 10. 08:37
1/15 anonim válasza:
Amikor az utalást végző személy odajut, feltehetően normál munkaidőben, mondjuk du 5-ig. Ahány cég, annyi rendszer, nyilván az illetőnek is van 30 más dolga. Mellékesen megjegyzem, örülj neki, ha tényleg ma utalják, nem ritka, hogy csúsznak pár napot/hetet.
3/15 anonim válasza:
8-kor elutalták, délre a számládon lesz.
4/15 anonim válasza:
#3: Már legalább 2 éve azonnali utalás van.
5/15 anonim válasza:
Sajnos te most nem fogsz kapni fizetést.
6/15 A kérdező kommentje:
Otos
Van egy olyan erzesem kesni fog.
2022. aug. 10. 12:44
7/15 anonim válasza:
Igen, azonnali utalás, magánszemélytől magánszemélynek. Ha cég vagy szövetkezet utal, nem feltétlenül.
8/15 anonim válasza:
Attól függ melyik diákszövetkezet által dolgoztál.
Én a Fürge Diák által mekiztem pár éve, 10.-én délelőtt már a számlámon volt. Később a Meló-Diák által dolgoztam gyakornokként, ők legjobb esetben 10.-én késő délután utalták el, de nem egyszer volt, hogy 13.-ig kitolták a kifizetést.
De türelem, meg fogod ma kapni legkésőbb 4-ig! :)
9/15 A kérdező kommentje:
Meló-Diák
Nagyon fontos lenne nekem a pénz,azért várom ennyire. De már idegbeteg vagyok,hogy még mindig nem utalták át.
2022. aug. 10. 14:24
10/15 anonim válasza:
Lehet hogy már elindították az utalást, de a számládon csak az után jelenik meg, ha a bankod is jóváírta. Felesleges idegeskedned, meg fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!