Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor érkezik meg a Start kártya?

Mikor érkezik meg a Start kártya?

Figyelt kérdés
Kedden volt 1 hete hogy igényeltem. Nem budapesti vagyok.
2010. szept. 23. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Általában 30 nap.

De teljessen jó az az igazolás is amit adtak.

2010. szept. 23. 14:14
 2/10 A kérdező kommentje:
nem adtak semmi igazolást. kitöltöttem a lapot és kész.
2010. szept. 23. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolom, postán küldted be.

Ha sürgősen szükséged van rá, bemégy ahhoz az APEH irodához ahova beküldted, és kérsz egy igazolást. Nekik már "látniuk" kell, hogy beküldted az igényt (hacsak a postán el nem kallódott), és valószínűleg folyamatban van a kártya legyártása is.

2010. szept. 24. 07:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem postán küldtem be, hanem az APEH kirendeltségénél töltöttem ki és ott is adtam vissza.
2010. szept. 24. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor menjél be és reklámalj! Bár kétlem hogy nem adtak semmit. Amikor kitöltötted az adatlapot, azután az adóhivatal munkatársai felviszik a gépre, és nyomtatnak egy igazolást. Tehát elvileg így lenne a munkamenet.
2010. szept. 24. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Ne okoskodjál már! Fogd már fel, h semmit nem gépeltek és nem adtak. Egy rohadt kirendeltség volt. Kijött egy nő meg egy pasi az önkormányzathoz és adta h töltsem ki, majd nyomott rá egy pecsétet és kész. Nem az okoskodás érdekel, meg a rohadt igazolásod amit itt magyarázol, hanwem az h hány napon belül jön meg.

AZ IRJON MÁR, AKINEK VAN START KÁRTYÁJA!

2010. szept. 24. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem van. Nem a megyei központban igényeltem, hanem kirendeltségen. 15-16 napra rá kaptam meg a kártyát. Igaz, nekem adtak a kirendeltségen egy A4-es lapot, ami addig helyettesítette a kártyát. Nem tudom, ez befolyásolja-e a kiküldési időt.
2010. szept. 25. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Én nem okoskodok, te voltál a b.a.l.f.a.sz.,ha még azt sem tudod, hogy mi az a startkártya, és majd mit fogsz kapni. Megmondtam, hogy igazolást ott adnak, és a kártya 1 hónapon belül jön meg.
2010. szept. 25. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem a másikat kellene szidnod, ha valamit nem tudsz elintézni. Az előttem szólok jól irták le, hogy kitöltöd az adatlapot, utánna egy igazolást kapsz, és onnantól számítva 30 napon belül kézhez kapod a kártyát. Egy apeh dolgozó.
2010. szept. 25. 10:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, h nem adatk, szóavl ennyi!!! Köszi annak akinek van és megirta normálisan.
2010. szept. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!