Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Boschban Miskolcon mi folyik...

Boschban Miskolcon mi folyik hogy gyakorlatilag folyamatos a felvételi?

Figyelt kérdés

Most főleg a fizikai gyártósori területről beszélek.

Minden egyes nap egy csomó új ember kezd és aznap ugyannyi elmegy.

2022. aug. 8. 07:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

A #6-os válaszolónak valóban, még rámennek a pótlékok is. Ezt kihagytam, de szerintem még akkor is irreálisan kevés! Egyébként tudom, mert dolgoztam ott pár hónapot. Ahogy végeztem a sulival pár hónapig nem találtam a szakomnak megfelelő állást, ezért bevállaltam.

149.000Ft körül kaptam, szakadjon le mindkét karom, ha ez nem igaz! Biztosan állíthatom, hogy a fizetésem nem érte el még a 200.000Ft-ot sem! Ez 2019-ben volt. Ha most keresnek olyan 220-at, többet nem hiszem az is nagyon, nagyon kevés! Egy kisebb albérlet is már lassan 80-nál kezdődik Miskolcon, egy téli hónapban 100-at elvisz, marad ~120ezer, az mire elég. Félretenni már semmit nem tud! Ha lebetegszik, közbe jön valami kb. mehet az utcára! Ez gyakorlatilag nulla, szerintem teljesen érthető hogy ott hagyják. Minimum, minimum 350Ft lenne az ideális egy ilyen jellegű munkáért, mert akkor még egy albiban lévő személy is olyan 100-at havonta félrerak és azt mondja, jól van nem tanultam eleget, ezt dobta a gép de legalább lassan haladok, és elvagyok itt.

Ez nincs meg! Ne vicceljünk már 235.000 fizetés még nettóban is l*sz, nemhogy bruttóban!

2022. aug. 10. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 2019-ben kb. tényleg annyi volt. És igen, még úgyis kevés, hogy rámennek a pótlékok.

2022. aug. 10. 22:57
 13/19 anonim válasza:
100%
Ilyen árak mellett ezek a fizetések egyre kevesebbet érnek...
2022. aug. 22. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Átlagban most aki odamegy és akar és csinálja 3 -5 hónap alatt hazaviheti a 250et plusz szépkartya plusz juttatasok szinten 3 havonta. Nem kell megszakadni se a munkába. Tévhitek vannak. Tényleg vannak rossz sorok... csarnok se mindegy de azért még lehet elni csak akarni kell
2022. aug. 27. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze meg lehet élni, csak nézze meg magát az ember mondjuk öt év múlva.

Ugyanezért a munkáért például Ausztriában meg havi 400-at félrerak.

2022. aug. 30. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ebben is igazad van. Én csak a pénzre és a hozzaallasra reagáltam
2022. aug. 30. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert olyan jó rabszolgamunka ez is, mint piciny falunk nagy részében. Az összeszerelő multik országa lettünk, de lassan már csak a filippinó vendégmunkások mennek majd ezekre a csodálatos helyekre...
2023. júl. 29. 21:48
 18/19 anonim válasza:
100%
Retek mocsok szemétláda sorvezetők, arra mindenképpen készülj kedves kérdező. Annyira undorító és alja vezetőség mint ott, nem találkoztam 😅
2023. aug. 14. 17:47
 19/19 anonim válasza:

A fizetés a béka .... alatt van, a sorvezetők többsége a dolgozókon vezeti le a napi fusztrációt.

A gyár 80%-a kisebbségi

Illetve dolgoztam olyan soron, ami 90%-ban sittesekből állt...

2023. aug. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!