Mennyit keres egy gyógyszerész?
Hali!
Én 2018-2019-ben dolgoztam KATA-s ként beugrós helyettesítô gyógyszerészként patikákban, Sopron, Kapuvar,Csorna meg még egy csomó más helyeken, akkor órabérben 3-4 ezer körül volt a bér. Legutóbbi infóm olyan 4-5 ezer/óra, de a KATA után helyettesíteni jóval macerásabb lesz. Egyébként alkalmazottként patikában bruttó 400-700 között.
Most észak dunántúlon lazán megtehető, hogy 800 bruttó juttatási csomag plusz lakás, vagy 900 bruttó alatt szóba sem állsz álláshirdetővel. 6300/óra a helyettes tarifa EFOval hálózatban, nem lett macerásabb.
De el lehet menni 8-10 ezerért is óránként, BAZ megyében egy haverom rekordja 17 000/óra volt, ő nyáron 10 000/óra alatt nem is megy sehova. Nagyjából 2-2.5 milliót keres havonta.
Én olyan 1-1.5 millió nettót.
Semennyire nem feszültem meg ezért, bárki megkeresi ezzel a diplomával, mégis vannak gyökerek akik információ hiány miatt és mert túlságosan is analitikus típusok elmennek fixen dolgozni havi 300 nettóért, de aki hülye, ****jon meg.
Én csak azért nem vagyok fixen helyettes, mert személyijogos szakvizsgához kell adott óraszám tapasztalat, ez sajnos rövidtávon anyagi mínusz, de nyilván 7 számjeggyel nem panaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!