Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általossal mennyire lesz...

8 általossal mennyire lesz nehez betanulni egy benzinkuton? Nagyon felek

Figyelt kérdés

Shop resze is van

Az erdekelne hogy mennyire nehez ez a munka? Konnyen betanulhato?

3 db hely van a tankolasra, ha valaki tankol es bejon fizetni es honnan latom hogy valoban annyit tankolt amennyit mond? Es ezt az osszeget csak be utom a penztargepbe kifizeti es kesz? Vagy hogyan mukodik ez?

Nincs jogsim igy nem jarkalok surun benzinkutakra , nem tudok semmit

A shop resze ertheto vasaroltam mar ott, osszeszedtem ami kell, a kosarban levo dolgokat a kasszas lehuzta es kifizettem, ennyi

Egy kis falusi benzinkutrol van szo

Adnatok tippeket es egy kis felvilagositast mielott elmegyek oda dolgozni? Nem akarom hogy hirtelen annyi mindent mondjanak nekem ott, hogy megijedjek

Koszonom! :)

2022. aug. 5. 11:28
A kérdező szavazást indított:
Ha akarod es ugyes vagy nem lesz nehez
Nagyon nehez még iskolaval is
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
0 ismerettel a mai tankolási szabályok miatt nem lesz könnyű dolgod.
2022. aug. 5. 11:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Adnal bovebb informaciot ezekrol a szabalyokrol amelyekre gondolsz?
2022. aug. 5. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Írd fel, amit mondanak. Mindent. Ha mégsem tudsz vmit, ne félj kérdezni a többiektől.

Amúgy nem a legszerencsésebb időszakban kezded... Most több dologra kell figyelniük, mint mondjuk tavaly ilyenkor.

2022. aug. 5. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Jegyzetelni azt biztos hogy fogok, meg fotozni is dolgokat hogy meg legyen minden
2022. aug. 5. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Már felvettek, vagy csak előre stresszeled magad?
2022. aug. 6. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!