Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy ügyvéd ?

Mennyit keres egy ügyvéd ?

Figyelt kérdés
Lehet hogy illetlenség ilyet kérdezni de én szeretnék ügyvéd lenni és attól függetlenül hogy én szeretném ezt csinálni jó lenne tudni hogy úgy körülbelül mennyit keresnek. Olyanok válaszoljanak akik tényleg tudják is. Előre is köszönöm mindenkinek! :)

2022. aug. 5. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha jól ebújok az ügyvédi irodában akkor 5-10 percet keres az ügyvéd mire megtalál.
2022. aug. 5. 01:50
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Azt még az ügyvéd felesége sem tudja!

Meg aztán nem publikus.

2022. aug. 5. 03:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért nem lehet megválaszolni, mert elsősorban attól függ, hogy mennyi ügyfele van és milyen területen dolgozik, milyen a tarifája? Nem mindegy, hogy pl ingatlanok adásvételével keresi a kenyerét, vagy válóperes ügyvéd, ahol a végén sikerdíjat is felszámít, míg az előbbinél a vételár %-ában számolja a díját. Egy jól menő ügyvéd több millót is kereshet havonta, de ha nincs elég ügyfele, mert pl még kezdő, akkor a töredékét.
2022. aug. 5. 05:50
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Talán nincs is még egy olyan pálya, ahol akkora differencia lenne a jövedelmek tekintetében, mint a jogászok esetében. Persze az ügyvéd már eleve nem egy kezdő jogász, hiszen a diplomaszerzést követően leghamarabb három év elteltével tehet jogi szakvizsgát és működhet ügyvédként, de ahogy felettem is írták, kezdetben nem valószínű, hogy igazán nagy pénzeket szakít. Később azonban határ a csillagos ég. Egy top nemzetközi ügyvédi iroda magyarországi partnere többszáz milliót is hazavihet egy évben, de az ügyvédek döntő többsége nyilván soha nem jut el a karrierje során ilyen magas szintre. Lehetőség viszont ezen a pályán bőven van.
2022. aug. 5. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudja fejből az összes törvényt akkor sokat keresgéli a megfelelő paragrafusokat.
2022. aug. 5. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni, mert teljesen eltérő.
2022. aug. 6. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én általaban nettó 800-egymillió között keresek, főleg gazdasági büntetőperekkel
2023. jan. 6. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
7 - és mennyit számla nélkül?
2023. jan. 6. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéd vagyok. Szerinted ilyet csinálok?
2023. jan. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!