Melyik az az ország, ahol sok pénzt össze lehetne szedni, hogy utána hazahozzam és itt felhasználjam?
Figyelt kérdés
Ahol jó a fizetés, és nem kell a nagy részét elkölteni lakhatásra, hanem lehet félrerakni. Bárhol jó lenne. Vendéglátás, szállodaipar érdekel, van is benne tapasztalatom, valamilyen papírom is van. 3,5 év múlva remélhetőleg lesz egy pénzügy, számviteles diplomám és mérlegképes könyvelőről is papírom. De igazából bármilyen munka érdekelne. Csak az, hogy 1-2-3 évet kint élek és összeszedek annyit, hogy vegyek egy lakást/házat, indítsak egy kissebb vállalkozást, ilyesmi. Németországról tudom, hogy már annyira nem jó, sokan jönnek haza, Amerikában szerintem annyira nem lehet félretenni, mert drága az élet, meg ott nehéz is elkezdeni valamit, Kanadát nem tudom. A Skandináv országokban tudom, hogy jó élni, de gyűjtögetni nem tudom, lehetne-e. Ausztria van itt, ami lehet jó lenne, de azért kiváncsi lennék másra is. A világ bármely országa érdekel, ahol azért van egy alap közbiztonság, nem túl veszélyes nőként. Nem feltétlen most szeretnék menni, valószínűleg egyetem után, vagy akkor lehet, hogy erasmusra is oda mennék. Angolul jól beszélek, németül pedig pár hónap alatt, ha német nyelvterülteten élnék, akkor elég jól tudnék beszélni.2022. júl. 27. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!