Mennyit egy titkárnő/adminisztrátor fizetése (Bp)?
Figyelt kérdés
Mennyit kapnak a fővárosban az adminisztratív foglalkozásúak, s számít-e hogy van diplomám.
Illetve kaptok-e valamilyen egyéb juttatást. (kajajegy, ruhapénz stb.)
2010. szept. 22. 08:20
11/16 A kérdező kommentje:
Én most azon gondolkodom, ha sikerülne találnom egy stabilnak mondható munkahelyet, akkor elvégeznék egy mérlegképes könyvelő vagy pénzügyi-számviteli okj-t.
2010. szept. 23. 17:35
12/16 anonim válasza:
Remek ötlet. Ezt én is akartam ,csak aztán közbejött, hogy férjhez mentem, babát várunk, stb.
Amúgy ha bírod a szöszölést a számokkal és tudsz jó sokat kitartóan dolgozni, akkor nagyon jó ötlet és sok sikert hozzá, azzal munkát mindig találnál szerintem. Keresett szakma, hisz az tényleg minden cégnél kell.
13/16 anonim válasza:
A legjobb barátnőm egy multinál dolgozik jogi titkárnőként. Nettó 180-200at kap (ha túlórázik, akkor több). Igaz, a feladat is sokrétű, azaz inkább az elvárások magasak felé.
14/16 anonim válasza:
Én is jogi asszisztensként dolgozom közepes méretű városban. Jelenleg 80 000 Ft + étkezési utalvány + szép kártya a fizetésem. 2014-ben ez abszolút kevés. Bár jobb a semminél.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát, igen kedves utolsó, ez tényleg az éhenhaláshoz elég. Na jó, persze kisebb városban meg lehet valahogy élni belőle (ha mondjuk nem kell utazásra költeni), de nehezen.
2014. febr. 23. 21:18
16/16 anonim válasza:
Szia! Én raktári admibisztrátorként 12 órában, éjjel-nappal, hétvégén dolgoztam. Átlagosan 230000et kaptam kézhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!