Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit egy titkárnő/adminiszt...

Mennyit egy titkárnő/adminisztrátor fizetése (Bp)?

Figyelt kérdés

Mennyit kapnak a fővárosban az adminisztratív foglalkozásúak, s számít-e hogy van diplomám.

Illetve kaptok-e valamilyen egyéb juttatást. (kajajegy, ruhapénz stb.)

2010. szept. 22. 08:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én most azon gondolkodom, ha sikerülne találnom egy stabilnak mondható munkahelyet, akkor elvégeznék egy mérlegképes könyvelő vagy pénzügyi-számviteli okj-t.
2010. szept. 23. 17:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Remek ötlet. Ezt én is akartam ,csak aztán közbejött, hogy férjhez mentem, babát várunk, stb.

Amúgy ha bírod a szöszölést a számokkal és tudsz jó sokat kitartóan dolgozni, akkor nagyon jó ötlet és sok sikert hozzá, azzal munkát mindig találnál szerintem. Keresett szakma, hisz az tényleg minden cégnél kell.

2010. szept. 24. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm egy multinál dolgozik jogi titkárnőként. Nettó 180-200at kap (ha túlórázik, akkor több). Igaz, a feladat is sokrétű, azaz inkább az elvárások magasak felé.
2010. nov. 18. 15:47
 14/16 anonim válasza:
Én is jogi asszisztensként dolgozom közepes méretű városban. Jelenleg 80 000 Ft + étkezési utalvány + szép kártya a fizetésem. 2014-ben ez abszolút kevés. Bár jobb a semminél.
2014. febr. 11. 23:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát, igen kedves utolsó, ez tényleg az éhenhaláshoz elég. Na jó, persze kisebb városban meg lehet valahogy élni belőle (ha mondjuk nem kell utazásra költeni), de nehezen.
2014. febr. 23. 21:18
 16/16 anonim válasza:
Szia! Én raktári admibisztrátorként 12 órában, éjjel-nappal, hétvégén dolgoztam. Átlagosan 230000et kaptam kézhez.
2017. febr. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!