Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy megy a munka a mekiben?

Hogy megy a munka a mekiben?

Figyelt kérdés
Két napot voltam mekiben dolgozni eddig diákmunkásként, és nem igazan értem hogy hogy működik. Legközelebb egy hét múlva megyek, ami szerintem egy viszonylag nagyobb kihagyás, és kicsit tartok tőle hogy nem azok az emberek lesznek akiket eddig ismertem meg. Valaki tud segíteni hogy pontosan hogy működik ez? Beblokkolok és megkérdezem hova álljak be? Eddig még csak egy területet tanítottak be. Meg értem hogy szólok hogy ez meg az elfogyott de ha összeraknak valakivel akit nem ismerek nem igazán tudom mit kéne csináljak.

2022. júl. 18. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Szerintem ne félj attól, hogy legközelebb nem az eddig megismert munkatársakkal fogsz dolgozni. Majd ha egy hét múlva mész, a műszak elején kezet mosol (mert étteremben dolgozol), beblokkolsz és odamész a műszakvezetőhöz (ingben dolgozó vezetők) - ha eddig még nem találkoztál azzal akivel fogsz 1 hét múlva, bemutatkozol, elmondod, hogy hányadik munkanapod ez, mit tanultál eddig - és majd ő elmondja, hogy mit kell csinálj, de valószínűleg ugyanazt fogod, mint az elmúlt két munkanapodon.

Amiatt se félj, hogy ismeretlen munkatársakkal fogsz dolgozni, majd a műszakod elején bemutatkozol nekik, ha a műszakvezető nem fogja elmondani, hogy miket tanultál, majd te elmondod és ezt követően ha úgy érzed, hogy bizonytalan vagy az eddig tanult dolgokban, kéred a szíves türelmüket, mivel új dolgozó vagy és 1 hét ki is maradt. Mindenki volt új, nem lesz gond. Lássák, hogy nagyon akarod a dolgot csinálni és megértőek lesznek, segíteni fognak, amíg bele nem jössz.

Melyik területet tanultad eddig? Kassza vagy konyha?

2022. júl. 18. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!