Hűtött áruk összekészítése miért fizet többet a simánál?
Figyelt kérdés
Egészségügyi kockázatai vannak, vagy miért?2022. júl. 18. 15:09
1/7 anonim válasza:
Azért mert hidegben kell dolgozni. Vannak mélyhűtött raktárak is, akár -20 C° is lehet.
2/7 anonim válasza:
Így igaz, csináltam ilyet.
Gondolj bele, hogy a -20 fokból a +20 fokba mászkálsz ki-be. Egyrészt megterheli a szervezetet és állandóan öltözködsz.
3/7 anonim válasza:
Nyáron inkább a +35-be. Azt nem is tudom, mennyire van lehetőség "mászkálni" szerintem biztos nincs óránként 10 perc cigiszünet....
4/7 anonim válasza:
Azért fizet többet, mert szükséged lesz majd rá az Ízületi kezeléseknél....
5/7 anonim válasza:
Persze, az is fontos mennyi időt kell bent tölteni.
Én pékáruért szaladgáltam 1-2 óránként a lakás méretű hűtőkamrába, termékek megkeresése, kocsira pakolása, ki a kamrából, levetkőzés, pékségben 50 fok, megsütni az összeszedett dolgokat, elvitték a vásárlók, újra felöltöz, be a kamrába... Hát én állandóan megvoltam fázva.
6/7 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
5, mintha én írtam volna....xd
Elég fárasztó. Én ritkán fázok meg, de attól még jelentősen zavaró tényező a -20fok
.
Egyébként voltam már hűtőraktárban is. +5 és +1 fokban dolgoztam 8 órákat diákként heti kb 3 napot kb 1 évig. Jót biztos nem tett...
7/7 anonim válasza:
ţ̶̧̨̜̯̝͖͚̼̲̬̙̳͍̬̩̫͔͖͖̝̙͎͇͕͚̲̙̭̼͔̯̮̙͚͕̟͎̯̦̖̖̠̻͆̋̈͋̆́͗̿͆̇̾̚͜ͅͅą̶̧̡̡̛̛̱̥̼͚̖̳̪̞͈͉͚͚̳̤̫͔́́̈́̌́͊̒̑̌̍͊̇͛͐͒̀́́́̃͊͛̓̽͛̿̀̈̓͌͂́̓̈́͌̕̕͜͜͠͠ͅn̴̛̹͈̟͇̺͈̤̠͍̹͒͛̉͋̈́͂͌̄̇̉̇̾̾͜͝ ̶̢̛̛̛̝̳̳͍͓̩̯̱̻̮̜̱̫̬̀͋̽͑̔͑̄͐͗̂̎̍͂̄̇̾̃̋̄̅̾͌̀̉̑̾͗̊͊̌͗̓̐̓̎̏̂͆́͒̚̚̕͠͠͠m̷̡̨̡̨̢̧̛͉̲̳͈̫̯͎̘͖̦̗̗̥̠̥͓̹̞̗̪̩̫̙͔͔̠͎̖̥͖͕̭̱̳̩̥̟̣̖̼͗͂̓̀̆̀̀̇͂͐̀̑̇̐̈́̓͂͘̕͜͝͝͝͝͠͠e̶̡̨̧̡̳̰̣̟̮͚̩̦̘̞̰̠̲̤̲̹̝̜̺̮̜͔̦̻̯̞̪͙̩̱̱̯̞̘̯̞̖̔̔̾́̈́̆̃̽̅̍̌͊̉̀͗̈́͗̈́̏̎͋̏͑̋̈́́̅̿͆̋́̍͊͗́̾̉̆͘̕͜͠͝͝ͅř̷̛̬̬͙̞̮̙̾̈̋̄̽̾̿͐͑̾͒̈́̓̀̎̉͛͒̾̀͂̑͐͑̈́̆̈́̂̓͑͐͐̏̆̐̚̕͝t̸̡̨̡̲̗̲͇̪̘̭͍̟̞̠͔̹̜̮̠̣̫̰͇̥͍̝͈̙͍̙̗̥͔̓̋̿̔̽̄̌͌͋̿͋͆́́͆̇̃̒͐̊̒̆̈́̔͗̉̀̀̔̚̚̚͘͘͜͜͝ͅͅ ̵̨̨̛̛̥̰͙͚͙͍̻̣̪̲̮̱̺̞͔̺͉͙̮̥̲̳͉̹͑̾͑͑̃̂̍̋́̄͊̈́́̉́̉̓̊̿̒̈́̐͑̍̽̃̕͘̕͘͝͝͝o̸̧̡̧̞̰̤͇͎̮̝̰̯̼̟̳̙̳̗̳͍̖̝͈̟͕̞͉̱̳̯̳̫̜̰͍͔͓̫̗̥̣̽͛̊̃͌̑̂͌̃͊̒̄̈́̄́̾͘͜t̵̢̝̙̙̣̠̻͔̻̳̦̮̣̬͍̾̒͒͑̂̈́̇̀͊̚͝ͅͅͅţ̶̡̨̨̧̡̡̛̛͕̯̼̫̬̥̰̥͈̱̥͚̠̥̻̝̺̣̭̯͕͇̭̻̥̼͉̺̦̓̈͑̋͗̒̇̈́̾̀͋͋̄̈́̀́̉̍́̀̀̿̔͑̈́͒̃̈̀͆̋͗̓̃͒̂͘̚͘̕͠͠͝ ̵̧̢̛̛̩̝̝͙̦̬̯̫̜͉͚͙̻̠̟̜̹͕̹̝̭̬̯͕̦͔̜͍̯̳̖͖̱̩̠̇͐̊̍̿̈́́̚̕ͅm̷̡̢̧̢̧̢̧̧̧̛̗̣̝͕̺͙̭͍̘͈̫͈̙̞̤̟̙͉͇̗͚͉̭̥̜̙̺̼̭̱̘̥̫̩̦͉̊̄̂̓͛͑͗͆́͋́͊̎̎̕͘͘̚͜͜ͅę̴̡̨̤̖̠̘̪͓̖̻̠̳̺̜̪̟̝̠̳̻̺̥̘̪̺͚̻̫͚̺̯̻̦̞͐̏͆͒̉̈́̌̽̿̒̿̆͑͌̈́̀̈́̐̽̐͌̅̿̈̽̌̈͗̄͛̈́͌̕̚͜͜͝͝͠ͅͅǵ̶̡̨̡̛̳̙̦̩̝̺̮̹̩̬͎̙̯̙͇͎̲̥͓̙̟̘̟̞̙̪͉͓͇̱̭̖͚̩̬̙̪̄̇̐̿̀̈͛͂̎͜͜ ̶̢̻͎̺̓̐͋͛̅̐̒į̴͕̰̹̪̞͍͎̙̝̱̙͉̞̺̮̦̱̺̻͓̫̞͚̌̓ͅṡ̴͉͌͂͌̈́̎́͐̾̓̈́̐́̑͘̕̕ ̶̨̡̦͍͓͉͈͍͙̬͙̯̦̤͓̔͛̊͋͌̌̉͒̈͊̒̽̄͌̓̌͆̉̇̉̕͘͘͠͝f̷̢̢̛͇̝̳̫̳̼͕̟̙̱̖̭̤͉̝͚̫̟̦͎͔̱̤̦̣͈̰́̓̏́͂͛͂͑͆̆̋͘a̶̛̩̫͐̂͂͌́̊͐̈͑̊͐̅̒̽̋̀̀̿́͂͊͆͆̌̈́̉̇̀͘̚͠ģ̷̡̨̗̞͉̞͈̮̯̳̠̤͈̥̱͉̣̜̰̼͉̬̹̭͉̝̘͓̠͙̺͇͎͉̦̯͓̥̥̰̪̣͔̟͎̪̓͊͐̄͌̑̋̒̄͌͛̿̈́̆̊̌̄̊̈̓̄̊̎̀̇͋́͛̕̚͜͜͝͝͝͝y̵̛͈̣͔̯̜̤͓̹̖͎̭͓̺̝̮͎̼̥̱̣̬͚͕̳̗͖̜̪̺̥̳̹͔̣͔̖͗̓́̔̊̑̏́̈́̽͊̾́̓̒͑͒̃͛̽̎̾̑̇͌̂͒̓̄̑͒͆̀̊̊̏̔̓͋̇̕͘̕͜͠͝͝͝͝ͅh̷̛̬͖͔̤̰͖͙͙̦͇̰̥̤̭͈̩̹̮̤̱͉̼̯̪͈̃͑̑͊͒͛̆̀͑͋̎̓̔̓̀̆̀̈́̂͒̿̔͒͌̒̓͗̈́̓̇̅̂͛̎͗̈́̋̐͘͝͝͝͝a̵̛̲͍̤̯̖̦̜͈͚̦̍̄̇͗̎̅̾̌͛̊͊̈́͛̈́̅̐̍̎̏̎̑͋̽́͋͘͘͘͝ẗ̵̨̛̼͙̰̻͓̱̪̮́̿̔͂̊͋̈́͌̌̊͌͋̈́̕̕̚s̸̢̢̨̢̨̡̢̧̢̫̥̱̻̱̳͓̹̤̝̪̰̰͙̰̭̩̤͍͖̻̝̻͇͕̘̬͉̋͗̿͑́̽̽̇͆̀̂͒͛̾̈͆́̿͑̀͑́̎̅̈́͌̂͒̏̑͑̔̽̿͑̂̃̇͛̄̚͘͜͜ͅz̸̛͇͕͕̽̎̾̌͛͒͆̇͒́̌͊̎͗͘̚͠͠?̴͈͎̬̹̣̈̅̿̈̑͒̂͐͛͌̈́̐́̍̆̚͠͝ ̵͕̘̞̻̥͉̪̺̝̘̦̱͈̹̦̳̻̜̤͍͖̥̙̞͕͓̖̀̆̽͗͌̍̾͗͗̈̓̓͝͝͝ͅp̸̨̨̜͔̹̳͕̃͛͊̿̎͗̊̒͑̔͆̀́̊̏͂͊͌́̈́̌̇͝͠ớ̸̡͙̜̖̳͚͓͖͖̯̱̣̰̊͆́̌͌͛́̈́͌̔̑̀̀̆̾̓̉́̑̌̿͑̆̆̆͘͜͝ͅť̷̛̛̲̳̌͊̋̒̾̅̋̀̅͊̚̕̚͝͝p̶̢̺̺̞̻̟̰̦̣͔̟̝̯̤͓̥͕̪͍̜͖͈̲͉̝̦̖͉̲̝̤̝̜̟̙̣̩͇̯̩̱̝̝̜̓͋͗͊̒͊̒̈́̇̐̐̎̄͑̈̈́̓͆ͅę̵̲̟͚̩̫̪̺̰̯͉͔̦̫̞̝́̊ͅn̷̨̧̨̢̧̡̲͇̯͎̝̥͍̯̖͓̠̮̪͔̣͎̻̘̣͚̗̻̼̩͖̼̈́̊͊̃͐̀͆̈̇́̎̇̐̒̓́͘͜͜͜͠͠͠z̷̡̧̜͓͇͇͓̦̹̮̝̙͙̰̭̠̈́̆͐̈́̏̓̀͛̿̊͑̈̏͗͂̾̊̕̕͜͠͝͝͝͠͝͠ͅͅͅ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!