Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyisek! Hogy kezditek a...

Pénzügyisek! Hogy kezditek a tárgyalást?

Figyelt kérdés
Ha pl levélben érdeklődnék a leendő ügyféltől van-e már biztosítása,magánnyugdíj pénztára,hogy kezdenétek a levelet?
2010. szept. 21. 19:28
 1/3 anonim válasza:
Ügynök munkát nem olvasom el.
2010. szept. 21. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem érdeklődnék, reklámoznék, érdeklődjön az ügyfél!

Tanulj marketinget is!!

Aztán dobj be egy csalit a célközönségednek, pontosan az előző bevett hozzáállás miatt!!

De mielőtt mindebbe belevágsz, mérd fel, hogy egyáltalán eladható e a terméked, nem e valaki csak rád akarja sózni a nagy semmit..

2010. szept. 21. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyit hozzátéve, hogy nagyon körülnéznék, melyik is az a cég, akinek a termékeit értékesíteni akarod. Ezt pedig azért mondom, mert én is pénzügyi területen dolgozom, ám amikor én kezdtem engem felkészítettek az ilyen dolgokra is. Utólag pedig pláne tudom, hogy ez nagy előny más pénzintézetek szokásait ismerve... Persze nem bántani akarlak, csak mivel gondolom még az elején vagy, ezért nem árt megnézned, hogy milyen képzési rendszere van a cégnek, ahol dolgozol, mennyire segít Téged a munkádban!
2010. szept. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!