Milyen munkára jelentlezzek ha decemberben külföldre költözöm?
Figyelt kérdés
Ha most ezt beharangozom, fel se vesznek sehová. Pályakezdő vagyok, pszichológiát végeztem, de ezzel nem szeretnék foglalkozni.2022. júl. 17. 11:47
1/10 anonim válasza:
Nem kell arról tudnia a munkáltatónak hogy te félév múlva elmész.
3/10 anonim válasza:
Tökmindegy. Mire felvesznek, onnantól a próbaidőd is kitart decemberig, és simán felmondhatsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Jó, de mégis milyenre? Eladó nem akarok lenni pszichológus diplomával.
2022. júl. 17. 12:01
5/10 anonim válasza:
Hát azt te tudod, hogy mi tetszik neked. Hiába mondjuk, hogy legyél kamionsofőr vagy toronydarus, ha neked nem jó.
6/10 anonim válasza:
Gyerekekre vigyázáshoz valamilyen szinten jól jöhet a pszichológia!
Egyébként meg csak etetni kell őket és vigyázni nehogy megakadjon a torkán egy kisautó vagy ilyesmi!
7/10 A kérdező kommentje:
Gyereket nem vállalok be, bármi történhet én nem megyek börtönbe az biztos.
2022. júl. 17. 12:11
9/10 NTBS válasza:
Nem tudom, mert csak azt írtad le mit nem szeretnél. Úgyhogy bármit, ami neked tetszik.
10/10 anonim válasza:
írta hogy fogalma sincs, de diplomája van, szóval gondolom ne kelljen csinálni semmit és kapjon nettó 1.000.000-t... kérdező felnőtt(?) ember vagy, ne mi mondjuk már meg hova menjél el dolgozgatni, nem vagyunk az anyád... bár lassan őt se kéne ezzel zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!