Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy magánembernek mit kell...

Egy magánembernek mit kell tennie ahhoz, hogy meglegyen az évi 120 millió forintja?

Figyelt kérdés

Az ember folyton csak jobbat, és jobbat akar.. Folyamatosan fejlődik, és fejleszti azt amit csak tud (többnyire a környezetében).

És ha kitűz egy célt maga elé, annak biztosan megvan a maga oka, olykor nagyon jó okkal teszi azt, és (nálunk) el is éri a kitűzött célját az ember.

Így most az lenne a következő cél, a következő évre tervezve, hogy meglegyen a 120 millió Forintos kereset.

Szerintetek mivel lehet ezt a célt elérni, milyen úton módon (teljesen legálisan) lehet elérni ezt a következő lépcsőfokot az életben?

A cél 120 millió Forint 2023-ban.

Szerintetek hogyan sikerül(het) ez?

2022. júl. 16. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Pontosan mi a te szakmád?

2022. júl. 17. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy túl nagyot kamuztál...

Csak szórakozásból utánaszámoltam

20 éve havi 80k a kezdőbér, az éves 960k

Szolidan éves átlag 10% bérnövekedést számoltam, kamatos kamat logikával természetesen, mindig az előző évi bér növekedik újabb 10%-kal. Ez így elég visszafogott szerintem az éldolgozó sztorihoz képest

Akkor a 17. évben a havi béred 368k, éves 4,4M

Ekkor jön a háromszorozás a 18. évben

Havi 1,1M, éves 13,2M

Majd a 19. évben sikerült megtízszerezni, ami azt jelenti, hogy:

Havi 11M, éves 132M

Szóval a megálmodott cél már el van érve :D

2022. júl. 17. 18:43
 13/15 anonim válasza:
100%
De jövőre csak 120 akar elvégre válság van
2022. júl. 17. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13: Hát akkor csak kérnie kell, hogy a munkahelyén csökkentsék a bérét. Nem is értem, erre egy ilyen bevétellel rendelkező ember, hogy nem jött rá magától :D

2022. júl. 18. 07:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor lassan te leszel az új Lölő?😀😂
2022. júl. 18. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!