Megérné kimenni külföldre?
"tisztességes munkára gondoltam"
Igen, rengeteg ilyen huszonéves lány is arra gondolt, azután pedig prostiként végezte. Szerezz egy szakmát legalább és tanulj meg folyékonyan egy idegen nyelvet.
Köszi, de előbb végeznék bármilyen más munkát a prostinál :) De könnyebb előbb ítélkezni és véleményt formálni. Nem vagyok buta, szimplán nincs semmi amit szívesen tanulnék, ezért nem tanultam tovább, és ezért nem is szeretnék, ezért nincs szakmám. Az angolt pedig jól beszélem, csak mivel nem használom már egy ideje, nyilván szükségem lenne rá, hogy kicsit belerázódjak újra.
De a kérdésem nem erre irányult, hanem inkább arra, hogy megéri e kimenni külföldre a jelen helyzetekben.
Persze nyilván a szakmádban, amit végezni fogsz, nem 1 évig bébiszitter voltam, most egy évig vendéglátós leszek.
Az tuti, hogy nagyon kemény betanított munkásként kint élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!