A vasútnál irodai vagy más nem fizikai állásokhoz kapcsolódva is indítanak tanfolyamokat?
Rendelkezem más területen MSc végzettséggel, de csalódtam benne és váltani szeretnék és jó álláslehetőségek sincsenek.
Utólag persze már bánom, hogy nem pl. közlekedésmérnökire adtam be, de késő már változtatni. Így próbálnám menteni a menthetőt, hátha.
Van ismerősöm a területen, de tényleg nem semmi a beosztás. Bár a heti 5 nap 7-től fél 4-ig sem egy álom olyan területen amitől már a hideg kiráz.
Majd fogok az ismerősöknél is érdeklődni a lehetőségekről, csak nem akartam egyből őket nyaggatni. :)
Hozzám legközelebb a személykocsi gazdálkodás területe állna.
Bár ez már lehet mérnöki feladatkör, de a forgalmi szolgálattevő is érdekes lenne.
Egyébként nekem a vasút régóta közel álló hobbim, de eddig más irányon voltam, de úgy vagyok vele, ha az nem megy, akkor miért ne jöhetne szóba ez a terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!