Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A vasútnál irodai vagy más...

A vasútnál irodai vagy más nem fizikai állásokhoz kapcsolódva is indítanak tanfolyamokat?

Figyelt kérdés

Rendelkezem más területen MSc végzettséggel, de csalódtam benne és váltani szeretnék és jó álláslehetőségek sincsenek.

Utólag persze már bánom, hogy nem pl. közlekedésmérnökire adtam be, de késő már változtatni. Így próbálnám menteni a menthetőt, hátha.

2022. júl. 14. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Igen, de a fizetés nem valami jó, legfeljebb mozdonyvezetőként
2022. júl. 15. 06:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos sehol sem lehet egyszerű. Bár a vidéki 170 nettós fizetésű állásoknál bármi jobb lehetőség lenne.
2022. júl. 15. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Annál kicsit többet keres pl. egy forgalmista, de 12 óráznak éjjel-nappal stb.
2022. júl. 16. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Van ismerősöm a területen, de tényleg nem semmi a beosztás. Bár a heti 5 nap 7-től fél 4-ig sem egy álom olyan területen amitől már a hideg kiráz.

Majd fogok az ismerősöknél is érdeklődni a lehetőségekről, csak nem akartam egyből őket nyaggatni. :)

2022. júl. 16. 16:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Van amúgy olyan terület, ami bizonyos tekintetben közel áll hozzám, de oda gyanítom nem más pályáról érkezőket keresnek így maradnak az alternatív lehetőségek szerintem.
2022. júl. 16. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy jó barátom mozdonyvezető ő elég jól keres. Engem is érdekel a vasút, tetszene a forgalmista pozíció is, de pl egy mv fizetéshez képest a forgalmistáké sehol sincs.
2022. júl. 16. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Hozzám legközelebb a személykocsi gazdálkodás területe állna.

Bár ez már lehet mérnöki feladatkör, de a forgalmi szolgálattevő is érdekes lenne.

Egyébként nekem a vasút régóta közel álló hobbim, de eddig más irányon voltam, de úgy vagyok vele, ha az nem megy, akkor miért ne jöhetne szóba ez a terület.

2022. júl. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!