Ha vidéken kb. az önkormányzat vagy a vízügy lenne az egyetlen opció állást találni a végzettségetekkel, akkor tennétek inkább próbát a mávnál?
Az első kettőhöz annyira nincs meg a hangulatom, hogy még a tescoba is szívesebben mennék. Főleg előbbinél ez a szoros politikával átitatott légkör nem az én világom főleg nem nettó 160-ért. Akkor inkább még képzem magam célirányosan diploma ide vagy oda.
A vasút közel is áll hozzám (csak eddig, mint munkahely nem gondoltam rá) és kinézett terület is lenne, de ennek majd utánafogok járni. Most csak általános vélemények érdekelnének.
Köszi mindenkinek.
A MÁV-hoz (szerintem) csak mozdonyvezetőnek éri meg menni, vagy valami pályakezdőnek, hogy legyen tapasztalata.
Engem speciel nagyon érdekelne a forgalmi szolgálattevő munkakör, de azért a pénzért nem fogok váltani.
6# Azért ilyen helyzet nagyon ritkán van és akkor is max igazgatósági területen belül vezényelnek, ami azért nem több száz km-s távolság.
Illetve vezénylésnél is sokszor megkérdezik, hogy ki az aki tud és szeretne menni. (Bármilyen hihetetlen sokak hivatása ez, így mennek önszántukból.) Ha összejön a létszám, akkor azokat nem piszkálják, akik nem akarnak menni.
Szerintem egyébként gátőrnek lenni a legkirályabb meló. :D
Tavaly volt szerencsém a vízügyhöz 170 nettóért vidéken.
Mondjuk egy esélyt lehetne még adni talán oda is, hiszen munka az kelleni fog minél hamarabb. Bár a legjobb lenne egy megbízható végleges állás, amit szeretek is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!