Milyen szakon érdemes tovább tanulnom?
Figyelt kérdés
Már van egy bölcsész diplomám HR specializációval.Jelenleg egy multinál dolgozok beszerzés területen. Szeretnék tovább tanulni. A mesterszakokat néztem, de szerintem egyik se érné meg. Mindig is szerettem az angol nyelvet, érdekel a jog, az igazgatás, pszichológia/önfejlesztés mostanság.Visszahúzódó típus vagyok. A matek soha nem ment, így olyan szakokra nem mennék ahol sok matek van. Néztem 'segítő'szakmákat is, de mivel nem vagyok túl nyitott így azokat elvetettem. A jelenlegi munkám során vendorokat kreálok, számlákat ellenőrzök, kapcsolatot tartok. Mi lenne a nekem való szak?2022. júl. 12. 08:03
1/3 anonim válasza:
Mit szeretnél dolgozni a jövőben?
2/3 anonim válasza:
Politikai, itt csak a fideszbérencek érvényesülhetnek.
3/3 anonim válasza:
Nem sok konkrétumot adtál meg. Mi érdekel? Milyen környezetben szeretnél dolgozni? Nézelődj a felvin, hogy kicsit szűkíteni tudd a kört, és írj össze előnyöket-hátrányokat a neked tetsző szakmákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!