Mi a véleményetek a 24/48as munkarendrol a véleményetek?
Én csináltam még az egyetem mellett, épp gyakorlatot kerestem, de nem nagyon találtam. Ezért az egyik ismerősöm beajánlott egy ilyen helyre. Telefonos diszpécser voltam. Lehetett aludni. Igazából elvoltam vele, nem volt megerőltető. Ha tudtam, h napközben is fixen egyedül leszek, akkor bevittem a laptopokat és melótkerestem munkaidőben😆 Volt, h éjjeles műszak után mentem interjúra. Én azért szerettem, mert simán szabi nélkül tudtam interjúkra járni és az éjszakai alvást is simán belefért. 3,5 hónapot voltam ott, utána azért váltottam, mert találtam gyakornoki munkát.
Fizu: 900/órát kaptam. Átlagban 10 nap volt az, 240 órára jelentett 216ezret. Ez akkor számomra nagyon nagy pénz volt az egyetem mellett. Amúgy ez 2019-ben volt.
Tartom a kapcsolatot az ottani ismerősömmel, tőle tudom, h az órabér most 1000/óra, ami 240 ezer/hóra jön ki. Na ez pénz mostmár kevés lenne nekem. (Időközben lediplomáztam és elhelyezkedtem abban)
Szóval ez nagyon élethelyzetfüggő. Nekem ott akkor több, mint tökéletes volt. Viszont ha ott ragadtam volna, akkor baromira elégedetlen lennék most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!