Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a 24/48as...

Mi a véleményetek a 24/48as munkarendrol a véleményetek?

Figyelt kérdés
A jó,s.ar stb hagyjuk. Kifejtett véleményetek érdekelne.
2022. júl. 9. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az attól is függ hogy hogy telik a 24 óra, csak ott kell lenned vagy valamit csinálni is kell, lehet-e éjszaka pihenni. Ha dolgod is van és nem lehet pihenni, fárasztó
2022. júl. 9. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Én csináltam még az egyetem mellett, épp gyakorlatot kerestem, de nem nagyon találtam. Ezért az egyik ismerősöm beajánlott egy ilyen helyre. Telefonos diszpécser voltam. Lehetett aludni. Igazából elvoltam vele, nem volt megerőltető. Ha tudtam, h napközben is fixen egyedül leszek, akkor bevittem a laptopokat és melótkerestem munkaidőben😆 Volt, h éjjeles műszak után mentem interjúra. Én azért szerettem, mert simán szabi nélkül tudtam interjúkra járni és az éjszakai alvást is simán belefért. 3,5 hónapot voltam ott, utána azért váltottam, mert találtam gyakornoki munkát.

Fizu: 900/órát kaptam. Átlagban 10 nap volt az, 240 órára jelentett 216ezret. Ez akkor számomra nagyon nagy pénz volt az egyetem mellett. Amúgy ez 2019-ben volt.

Tartom a kapcsolatot az ottani ismerősömmel, tőle tudom, h az órabér most 1000/óra, ami 240 ezer/hóra jön ki. Na ez pénz mostmár kevés lenne nekem. (Időközben lediplomáztam és elhelyezkedtem abban)

Szóval ez nagyon élethelyzetfüggő. Nekem ott akkor több, mint tökéletes volt. Viszont ha ott ragadtam volna, akkor baromira elégedetlen lennék most.

2022. júl. 9. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Jó szar.
2022. júl. 9. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Csináltam én is. Kemény 186.000 forintot kaptam érte. (2020) Viszont egésznap neteztem, tanultam este 10 és éjfél között pedig lefeküdtem aludni reggel 5-ig. Így nem volt rossz, de egyébként nem csináltam volna.
2022. júl. 9. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Jobb mint gyárban lenni három műszakban vagy segédmunkán. Aki vagyonőr ennek az nagyon is jó, mert csak kemény fizikai munkára tudna menni a legtöbb ha nem azt csinálná.
2022. júl. 9. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Jobb a nagy szart a 3 műszaknál. Átmosták az agyad
2022. júl. 9. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne jobb,majd ha egyszer az életben elmész dolgozni majd megtudod. Xd
2022. júl. 9. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
3 műszaknál minden jobb…
2022. júl. 9. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hely és régió függő. Nagyon szép, aki netezik, alszik, de általában a valóság nem ez. Fizikailag nem szakadsz bele, de ha rosszak a körülmények, állandóan járőrözöl, kamerát bámulsz közte... akkor mentálisan nagyon hazavághat.
2022. júl. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!