Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön dolgozók/élők! Ti...

Külföldön dolgozók/élők! Ti kb mennyit tudtok félretenni havonta?

Figyelt kérdés

Az összes kiadások után mennyi marad a hónap végén amit tisztán félre tudok tenni?

(illetve ha nem gond akkor az országot és foglalkozást is)

2022. júl. 8. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Németország, 5 éve vagyok kint és kb. 1000 eurót tudok félretenni havonta úgy, hogy nagy albérletem van, legrosszabb adókategória és nem spórolok semmin

3 műszak, gyári meló, 8 óra munkaidő, nyaralási pénz + karácsonyi pénz + prémium, 30 nap szabi (+ 2-3 hét túlóra amit kilehet venni, de jelenlegi helyzetben ez felejtős)

Bár idénre megszűnt az éjszakai műszak meg jelenleg 3 napot dolgozunk, az autógyártás vergődik köszönhetően putyin agymenésének (hogy a jóisten csapná már agyon)

Egyébként segítséggel jöttem ki, az első 2 évben egyszobás albérletben voltam (de legalább egyedül) és jóval kevesebbet tettem félre, de minden kezdet nehéz.

2022. júl. 10. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Ez egy nagyon indiszkrét kérdés. Külföldön nem beszélnek erről, ez tabu. Kérdezni meg pláne nem illik ilyesmit.
2022. júl. 15. 12:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Attól függ hol.

Egy normális nyitott társadalomban ez nem kellene tabu legyen.

2022. júl. 15. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Stockholmban élek online marketing és piackutatásban dolgozom. Tényleg nem fogom vissza magam és nem spórolok semmin de legalább 4-5000SEK-t (4-500eur) félre tudok tenni minden hónapban. Nem annyira sok, de tényleg jól élek mellette és egyedül bérlem a lakásom ami szintén jó helyen van.
2022. szept. 14. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:
egyre többet
2022. szept. 14. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!