Győri meki diákmunka. 16 évesen dolgozhatok ott? Milyen nehéz? Mire számítsak? Győr, Baross Gábor út 23, 9021 Ebbe a mekibe mennék.
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 12:41
1/3 anonim válasza:
A Munka Törvénykönyve alapján úgy tudom 16 éves kortól szülői hozzájárulással lehet dolgozni. Amúgy nagyon sok tinédzserféle gyereket látta már Mekiben, szóval ha felvesznek, amúgy nem lenne más akadálya.
2/3 anonim válasza:
nem ide tartozik de en is lehet ott dolgozok majd :)<3
egyebkent en azt hallottam hogy eleg nehez, mentalisan megerolteto, es tomeg meg hasonlok szempontjabol a kfc jobb. persze fizetessel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. mostanaba fogok jelentkezni munkara
3/3 A kérdező kommentje:
Végül nem oda mentem. :D
De ha gondolod adhatok tippeket/tanácsokat privátban.
2022. dec. 6. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!