Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tehet a munkáltató ha nem...

Mit tehet a munkáltató ha nem dolgozom le a felmondási időt, de a szerződésemben a felmondási időről nem esik egy szó sem?

Figyelt kérdés
Ilyenkor is követelheti egyáltalán?

2022. júl. 6. 16:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyrészt azért nem akarom ledolgozni mert fizikailag tényleg nem birom. Annyira kivan a szervezetem hogy már sántikálva járok.

Lábaim, kezeim, derekam fájdalomcsillapítóval kenegetem.

Másrészt kaptam egy lehetőséget, ami nagyon tetszik, viszont azt most van itt, tehát 30 nap múlva már nem lesz, és nem akarok kiszúrni magammal, mert utána lehet nem fogok új munkát találni ha ezt nem vállalom el.

2022. júl. 8. 10:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Illetve olyan munkát is rám bíz rendszeresen, amikhez a képességeim nincsenek meg és ezt tudja jól, és ezzel nagy kellemetlenséget okoz nekem és másoknak is.
2022. júl. 8. 11:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!