Milyen végzettség kell, illetve mi kell ahhoz, hogy au pair lehessek Amerikában ?
-Angol nyelvtudas de nyelvvizsgat nem kérik, jó ha van mert van Angol beszélgetés, illetve fog kelleni beszélned családokkal angolul
-Érettségi bizonyítvány
-Gyermekfelügyeleti oraszam, és részletes leírás a cégről ahol dolgoztál, igazolás, leírás rólad, a munkádrol.
-Jogosítvány
-Vízum (ezt nem nehéz megszerezni, a program is segít neked, es nekem kb 2 perc volt az egész, annyit kerdeztek szeretnék e utána kint maradni tovább, azt kell mondani h NEM. Ha azt mondod igen vagy h hm meg nem tudom nem biztos hogy megadjak neked)
Üdv egy volt Aupaires, Seattleben voltam kicsit kevesebb mint 1 évet, a vírus előtt jöttem haza, maradtam volna meg de a család kicsit idiotan viselkedett és a végén már nem engedtek el sehova a vírus miatt. Ez volt a 2.csalad, az elsőnél NewYorkban voltam, 1,5 hónap után eljottem tőlük mert nem igazán találtuk meg a közös hangot a szülőkkel, de a program segít ilyenekben is.
Ettől függetlenül hatalmas élmény volt, egész USAt bejartam, barátaim lettek, és a családdal meg néha beszelgetek, azt mondták mindig visszavarnak:) de nagyon sokat számít hova kerülsz, jól kell dönteni. Nekem elsőre nem sikerült sajnos, de ez van😅 legalább NewYorkot az idő alatt bejartam teljesen, kenderbe veri Seattlet:D
#3 - nem "kenderbe veri" - hanem kenterben veri!
😆😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!