Ha elmegyek valahova melózni két hetet és aztán próbaidő alatt felmondok, akkor a ledolgozott két hetet ki kell fizessék?
Az a helyzet, hogy az előző melóhelyen felmondtam, mert úgy volt, a héten megyünk Máltára, de csúsztunk kicsit. És szeretnék még 2 hetet melózni legalább addig. Alkalmi melót nem találtam, viszont gyárit igen. Ha elmegyek egy gyárba, akár külsős cégen keresztül és felmondok 2 hét munka után, akkor az szabályos? Illetve azt a két hetet ki kell fizessék minden pótlékkal együtt?
Köszönöm!
"mert kissé kib*szol velük. De ez már morális kérdés, az eredeti kérdésre a válasz igen, kifizetik, ha jól tudom a pótlékkal együtt."
Ezen jót nevettem. Ez nem így működik, ha úgy gondolják, az embert ugyanúgy kiteszik, senki nem csinál ebből morális kérdést.
Álláskeresési, plazmaadás
De nyilván próbaidő is játszik
"A morális kérdést a kérdezőre értettem, nem a munkáltatóra."
Látszik, hogy gyerek vagy még.
Szó nincs erről, itt érzelmeknek helye nincs, mindenki a saját érdekeit nézi, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!