Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betanított munkán, vagy...

Betanított munkán, vagy segédmunkán vagy egyéb fizikai munkán miért olyan kevés a fizetés hogy nem lehet belőle megélni??

Figyelt kérdés
Akkor aki fizikai munkás az nem ember?? Mert tényleg olyan kevesett adnak meg annyi adót rá vernek hogy megélni képtelenség belőle. Vidéki városban legalábbis, Budapesten nem tudom mi a helyzet.

2022. júl. 3. 11:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

A jó szaki az napi 45-50.000Ft.

Jo reggelt kívánok. 😃

2022. júl. 3. 12:43
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Vállalkozóként ja, ha napi 24-ből 28 órát dolgozik biztos.
2022. júl. 3. 12:54
 13/27 A kérdező kommentje:
11. Elég nehezen hihető.
2022. júl. 3. 12:56
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
A tudást, tanulást fizetik meg. Segédmunkás bárki lehet, hiszen max 3 hónap alatt betanítanak, nem kell hozzá nagy szakmai tudás. De pL tetőcseréhez nem árt ha tanult szakembert, ácsot hív az ember. Csak mondom: 2 éve cseréltük a tetőt. 4 napi munkáért a szakképzett ácsnak ( alapanyag nélkül) csak a munkadíja 1 millió 250 ezer forintba került. Mindig a tudást fizeted meg.
2022. júl. 3. 12:59
 15/27 anonim ***** válasza:
32%
14es és egyedül lecserélte az ács a tetőt? Vagy abból még perkált a segédeknek is?
2022. júl. 3. 13:09
 16/27 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom mennyi fizetéste gondoltál, de én junior tökszedőként kapok évi br 22 500 Eurot (= havi nettó 600 e Ft). Emellett céges autóval hoznak-visznek minden nap Sopronból. Jelenleg munkaidőn kívül uborkaprojekten dolgozom otthon, hogy egy magasabb pozit megpályazhassak évi 27 000 Euro körüli fizuval. Gyakorlatilag annyi, hogy megnéztem pár netes tutorial videót meg elvégeztem egy tökszedős bootcampet, amúgy 8 általánosom van.
2022. júl. 3. 13:11
 17/27 anonim ***** válasza:
18%

15-nek.

3-an dolgoztak. Ha a másik 2 embernek 4 napi melóért fizet fejenként 200 ezer forintot, így is maradt az ácsnak 850 ezer forintja. 4 napi melóért meg a 200 ezer forint nagyon szép összeg, ha belegondolunk, hogy van aki havi fizetésbe kap ennyit.

2022. júl. 3. 13:15
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
És nem volt olcsóbb ács? Majd most ekkora inflációnál a kutya se fog tetőt cserélni.
2022. júl. 3. 13:57
 19/27 anonim ***** válasza:
16%

Sok ostoba irigy ember nyomja a lepontozast.... 😃

Szánalmasak vagytok.

2022. júl. 3. 15:01
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

Dolgoztam segédmunkásként.

Napi 10 óra légkalapácsolásra fizettek 12 ezret.

A jobb helyen 14 ezer volt. Mindkettő Budapest.

A napi 20 ezer csak mítosz, olyanok írják akik szerint a burkolók heti ötmilliókat keresnek.

Ezeknek az embereknek konkrétan fingjuk nincs semmiről. Unatkozó incel szüzek akik ide járnak fel hazudozni.

Én dolgoztam és most is dolgozom az építőiparban, tisztában vagyok az árakkal.

A segédmunkások 10 órára 10-20 ezer közt kapnak. A leggyakoribb a 15 ezer. Ami 1500 forintos órabérnek felel meg. De ha 20 ezret is fizetnének (amivel még egyszer nem talalkoztam) az is csak 2000 forintos órabért jelentene.

A napi 20 ezer szakmunkásoknak szokott lenni, és nem pályakezdőként. A legtöbbször 5+ éves munkatapasztalattal rendelkező szakmunkások kapnak napi 10 órára 20 ezer fölött.

Akik olyan eszméletlen összegeket írnak, azok kivétel nélkül mind vállalkozók jól kiépített ügyfél kapcsolatokkal.

Szakmunkásként (ha nem vagy pályakezdő) akkor havi 200 óra munkára nettó 500 ezernél többet nemigen fogsz kapni, de az a nagyon-nagyon maximum és szinte mindig csak Budapesten.

A legtöbbször nettó 400 ezret kapsz.

Segédként meg meg 200 óra munkára havi nettó 300 ezernél többnél ne nagyon számíts.

És mindkét esetben természetesen legtöbbször minimálbérre bejelentve.

Mint mondtam én valóban dolgoztam/ok építőiparban. Szemben az itteni trollokkal akiknek lövése sincs semmiről.

Ha kíváncsi vagy még valamire kérdezz nyugodtan. Dolgoztam Magyarországon illetve külföldön is. Illetve több szakmában is.

2022. júl. 3. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!