Érdemes a debreceni Hungast közétkeztetési cég állításhirdetésére jelentkezni?
Figyelt kérdés
Gyakran keresnek embert hol élelmezési asszisztens, hol szakács, hol konyhai kisegítő pozíció betöltésére. Személyes tapasztalatok érdekelnek. Milyen ott dolgozni? Valóban versenyképes a bér?2022. jún. 29. 19:18
1/17 A kérdező kommentje:
Àllításhirdetés helyett àllás hirdetés. Bocsi :)
2022. jún. 29. 19:20
3/17 anonim válasza:
Neked nem érdemes. Majd valaki élelmesebb elviszi előled a melót.
4/17 anonim válasza:
Ha gyakran keresnek embert akkor valószínűleg nem maradnak ott meg az emberek, mert vagy sz@r a melóhely, vagy a fizetés vagy mindkettő. De majd számolj be, ha nem így lenne.
5/17 anonim válasza:
Végül jelentkeztél? Mi a tapasztalatod?
6/17 A kérdező kommentje:
Igen jelentkeztem, hogy legyen saját tapasztalatom is, de annyit se írtak, hogy bakfitty. Elvileg 2022.12.31-ig gyűjtik a jelentkezéseket. Nem is értem, mit gondolnak, majd fél évig várnak a jelöltek egy esetleges interjúra? Addig miből élnek? A jelentkezők fele már simán dolgozni fog máshol, mire ezek nekilátnak a beérkezettek mazsolázásának.Én is elhelyezkedtem közben egy másik vállaltnál. :)
2022. aug. 24. 10:39
7/17 anonim válasza:
Az ilyen cégek előre gyűjtik a jelentkezéseket rosszabb időkre.
Gratulálok az új állásodhoz!
8/17 anonim válasza:
konyhai kisegítőnek nem érdemes menni, kevés fizetésért rabszolgamunka,
viszont szakács és egyéb pozícíókban jól fizetnek és a munka is egész tűrhető
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!